Wpis z mikrobloga

#alkoholizm
Mirki trzymajcie kciuki.
Dzis zapisalem sie na detox, a od niedzieli jade do osrodka terapeutycznego na 24dni.
A-----l to gowno, telepało mna dziś tak ze butelki wody utrzymac nie moglem, ani widelca ani lyzki…

Jestem na 15mg relanium, 3kroplowkach i czyms przeciwpadaczkowy, od jutra to samo + zastryki b12 w doope.

Nie jest to tani interes bo calosc juz okolo 11tysiecy wyszlo, ale zdrowie wazniejsze, obym wytrwal w trzezwosci!
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@themax: powodzonka, będę trzymał kciuki, dojdź do siebie a później.. pamiętaj, liczą się tylko aktualne 24h :) wytrzymaj tylko dzień, każdego dnia :)) pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@themax 24 dni to c--j nie terapia, polecam poszukać czegoś na dłużej. Ja byłem na półrocznej od narkotyków, po 4.5 miesiąca mnie wyrzucili. Po terapii polecam uczęszczać na grupy AA, na NA też możesz chodzić bez problemu. Minął mi ostatnio rok trzeźwości, nie jest łatwo, ale każdy dzień na trzeźwo jest prawdziwym darem. Kolorowo na pewno nie będzie. Wytrwałości i kolejnych 24h życzę.
  • Odpowiedz
@themax gratuluję Miras! Świadomość problemu to już mega dużo. Nie będzie łatwo, będzie Cię ciągnęło do alko jak dzika do paśnika, ale nie poddawaj się, bo życie bez tego gówna jest o wiele lepsze
  • Odpowiedz
@themax: trzymaj się! Już jesteś wielki,
Bo niektórzy zapijają się na śmierć i nigdy nie przyznali się przed samym sobą, że są alkoholikami.

Mitingi „programowe” AA to protip.
  • Odpowiedz