Wpis z mikrobloga

Trudno mi było nagrać ten film bo każdą niedokończoną grę odbierałem jako osobistą porażkę ale może nie musi tak być. W tym filmie robię przegląd moich nieskończonych projektów i jakie lekcje z nich wyciągnąłem. Zapraszam do oglądnięcia.

#gamedev #gry #gamedevordie #gamedesign #gamedevpogodzinach #indiegamedev #unrealengine #unity3d #programowanie #programista15k
bart_kamski - Trudno mi było nagrać ten film bo każdą niedokończoną grę odbierałem ja...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tubkas12: o to to, pracuje w automatyce i jak jest nowy projekt to jest zajawka to zrobię tak to zrobię tak. Potem zaczyna się doszlifowanie a jak jesteś w projekcie gdzie stopień zaawansowania jest gdzieś w 80% to sobie myślę po jakiego grzyba zrobiłem to tak. Gdybym na początku się przyłożył i przemyślał to teraz bym się nie męczył. Zbieram doświadczenie kolejny projekt będzie lepszy i mimo że jest to
  • Odpowiedz
Gdybym na początku się przyłożył i przemyślał to teraz bym się nie męczył. Zbieram doświadczenie kolejny projekt będzie lepszy i mimo że jest to sytuacja się powtarza ¯\(ツ)/¯

@gelecekten: Jeśli chodzi o projekty komercyjne to na początku często nie znasz wszystkich wymagań i dopiero w trakcie to się krystalizuje czego efektem są projekty które mają niby tylko rok albo dwa a już nadają się do przepisania xD

kiedyś mnie to
  • Odpowiedz