Wpis z mikrobloga

@Berkel_88: Jeśli dobrze pamiętasz TLoU po ograniu na PS4, to nie ma sensu. Mimo iż to rewelacyjna gra, to jest liniowa i nie warto grać ponownie jeśli jeszcze nie wyleciała z głowy (chyba że jesteś łowcą trofeów). Dodatkowo remake jest obecnie w Plusie Extra, więc może masz go w abo i nie wiesz o tym (:
  • Odpowiedz
@Berkel_88 a co lubisz? jak niekoniecznie strzelanki, to mi się bardzo podobała soma i alien isolation, kilka razy grałem też w dishonored, zmieniając podejście (low chaos, bez zabijania, bez wykrycia itd)
  • Odpowiedz
  • 0
@PotwornyKogut grałem w MGS5 gdzie zdobyłem platynę, a to dlatego ze jestem fanem tej serii i może pokuszę się na MGS Delta ale po usunięciu PL jezyka i to niech się walą. A tak to jeszcse Farcry5, Horizon dwie części z dodatkami (zdobyte platyny), Ace Combat 7, RE4 Remake i RE VIII, Metro Exodus z Sam Storys i Two Colonels, Ghost Recon Wildlands i Breakpoint, no i Obcy Izolacja, którą bardzo
  • Odpowiedz
@Berkel_88 imponujący zestaw :)
spróbuj Dishonored, skoro grałeś w aliena dwa razy i skoro lubisz platynować.

fizyka i nieliniowość w Dishonored są imponujące. i kreatywność korzystania z magii do zabijania. żeby za dużo nie spoilerować, zobacz sobie jakieś filmiki pt. dishonored most epic/creative kills, wspięcie się na takie wyżyny może ci zająć sporo godzin
PotwornyKogut - @Berkel_88 imponujący zestaw :)
spróbuj Dishonored, skoro grałeś w al...
  • Odpowiedz