Aktywne Wpisy

Zastanawiam się, czemu ludzie nie szczepią się na grypę. Serio, szczepienie kosztuje 50zł, czyli mniej niż potem wizyta w aptece, już nie wspominając o wizycie prywatnie, tygodniu wyjętym z życia i powikłaniach. Dodatkowo w medicoverach i luxmedach takie szczepienia często są w pakiecie.
W biurze wszyscy chorzy i oczywiście narzekanie, że "co poradzisz".
Jakieś logiczne wytłumaczenie tego fenomenu?
#grypa #chorujzwykopem #szczepienia #medycyna #pytanie
W biurze wszyscy chorzy i oczywiście narzekanie, że "co poradzisz".
Jakieś logiczne wytłumaczenie tego fenomenu?
#grypa #chorujzwykopem #szczepienia #medycyna #pytanie

źródło: 61ebjoEXdQL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
kobiaszu +154
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
@arkadikuss robisz dobrą robotę
#gry #konsole #gol #gryonline #pcmasterrace
Jak myślisz, że to odwaga, a nie wbijanie się w trend dla klików to gratuluję.
Tutaj nadal jest zwykły content growy a dramy są podsycane przez innych - i owszem mógłby to olać, ale dlaczego miałby to robić jak jest atakowany?
OPIERAM CONTENT NA DRAMACH WOLOLO xD
A co do reszty to już możesz mieć opinię jaką tam chcesz, nic z tym nie zrobię :)
@carving85 - a Tobie byczku dziękuję :)
No tutaj pan pół-prezes absolutnie eskalować to totalnie niepotrzebnie, no ale hej! Nie będę stroną bierną;)
Tam uczę jednej - bardzo ważnej - lekcji dotyczącej praw konsumenta ;)
@neib1: zupełnie tak jak recenzenci którzy dają absurdalnie wysokie oceny dla gównianych gier. Różnica jest taka, że arkadikuss nie robi fałszywej reklamy produktu xD
Także życzę powodzenia i cierpliwości ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@arkadikuss: Oczywiście że tak... na 3 ekrany filmów masz jedną recenzję. Reszta to filmiki opierające się na dramach wkoło Sweet baby, DEI i Ubiosoftu - kanał o wokespottingu.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZACZĘŁO SIĘ JUŻ?
Dramy, DEI, woke - dla mnie kanał z g---o treściami.
Zrób jeszcze parę thumbnaili jak to kogoś p----------o albo jak to już DEI czy Sweet baby przegrało - będzie więcej frajerów do echo chamber.
Ator gamingu.
źródło: 1
Pobierz"Pajac"? No fajnie się z Tobą rozmawia.
Wrzucam 4 screeny film po filmie (wyobraź sobie, że k---a z rana nie siedzę na PC żeby wykopkowi robić zrzut z YT).
Odbijam idiotyczny argument pokazując autentyczny stan rzeczy - a dostaję "Pajaca" bo wrzucam z telefonu. No k---a WYKOP-MOMENT xD Jeszcze mi się p---------l, że z iOS piszę
@arkadikuss: Kto ci w ogóle każe tu przyłazić i się wypłakiwać "wykopkowi"?
Nie dogadamy się nijak - na co drugiej miniaturce masz to o czym pisałem ale palisz
źródło: 11
Pobierz