Aktywne Wpisy

Meciek +187
Prośba o modlitwe lub trzmanie kciuków za moją Mamę która w poniedziałek rano bedzie miała wycinanego guza z mózgu. Oby wszystko poszło dobrze !!!
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa

dariusz44 +2
#zwiazki #tinder #s--s #malzenstwo
Jak to jest Waszym zdaniem?
Czy jeżeli żona NIGDY nie ma ochoty na s--s, i nic z tym nie robi, plus nie jest to dla niej problem, to czy facet może mieć kochankę na boku?
Pytam dla kolegi.
Powiedziałem mu, że ja bym na bank miał. A pewnie bym się po prostu rozwiódł.
Ja rozumiem, że kobieta może mieć niskie libido i
Jak to jest Waszym zdaniem?
Czy jeżeli żona NIGDY nie ma ochoty na s--s, i nic z tym nie robi, plus nie jest to dla niej problem, to czy facet może mieć kochankę na boku?
Pytam dla kolegi.
Powiedziałem mu, że ja bym na bank miał. A pewnie bym się po prostu rozwiódł.
Ja rozumiem, że kobieta może mieć niskie libido i
- małżeństwo jest całkowicie mężczyźnie zbędne, a kochającą się rodzinę można tworzyć bez świstka popieru (który to świstek zawsze stawia mężczyznę w gorszej sytuacji),
- kobiety zwracają uwagę przede wszystkim na wygląd, ale udają (często nawet same w to wierzą), że tak nie jest,
- kobiety puszczalskie (większość) są świetne jako maks. kilkutygodniowa rozrywka, ale nie nadają się na matkę twojego dziecka i partnerkę,
- większość ładnych młodych kobiet można kupić za pieniądze, to tylko kwestia ceny i zakresu usług,
- pieniądze są ważnym warunkiem szczęśliwego życia,
- niezależność od innych jest warunkiem właściwej samooceny,
- nikt w imię czegokolwiek nie ma prawa wymagać poświęcenia od ciebie zdrowia i życia, w szczególności kraj, w którym żyjesz.
#wychowanie #dzieci #rodzina #rodzice #tata #ojcostwo #ojciec #blackpill #p0lka #mgtow #zwiazki
@LostHoldenCaulfield: wierutne bzdury. I piszę to jako ojciec, będący na bieżąco z tym, co się dzieje w przedszkolu.
Po twojej aktywności widzę, że twoja oblężona twierdza ma kompleks oblężonej twierdzy xD
I misiaczku, wykop to nie lotnisko, że musisz informować o swoich ruchach xD
Po drugie, to kobiety inicjuja rozwody.
Jezeli faktycznie jestes przegrywka to wystarczy, ze sie oglosisz i bedziesz miala kilkadziesiat odp co najmniej. Na pewno znajda sie tacy, co szukaja zwiazku. Alternatywnie co jakis czas pisza tu wrazliwi mezczyzni. Mozesz do nich