Aktywne Wpisy
Technick20 +91

szzzzzz +15
#antykapitalizm #antykonsumpcjonizm #minimalizm #zakupy
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam
To nie było tak że pewnego pięknego dnia zadecydowałam że przestaję nadmiernie konsumować. Ja powoli do tego dojrzewałam. Obecna sytuacja socjoekonomiczne też nie była bez znaczenia.
Kiedy w dzieciństwie mamy mało to często później jako dorośli albo jesteśmy mega oszczędni, albo rozrzutni. Ja na początku dorosłości byłam raczej rozrzutna, chociaż też bez przesady. Nadal nie miałam dużo pieniędzy więc kupowałam
Po kilkunastu dniach testów mechanika sprzedaję go i chcę wrócić do membrany, ale nie ma wielkiego wyboru, jeśli chodzi o niski profil :P
Z góry dzięki!
#pcmasterrace #gry #komputery
źródło: OIP
Pobierzźródło: Screenshot 2024-11-19 200719
PobierzOna ma połączenie albo po bt, albo przez dongla, nie da się jej używać po kablu.