Wpis z mikrobloga

Ja powiem jeszcze więcej niż Pan Jakub Wiech. Ja wiem, która gównopartia polityczna używała tych wszystkich kremlowskich wysrywów do straszenia Polaków... Tak moi drodzy! To była k0nfederacja (prorosyjska)!

#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #4konserwy #sejm #rosja #ukraina #wojna #polityka
officer_K - Ja powiem jeszcze więcej niż Pan Jakub Wiech. Ja wiem, która gównopartia ...

źródło: 1000014004

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Leniek: Ceny energii zdecydowanie dużo wyższe i wciąż rosną, teraz chcą "mrozić" ceny prądy na 9 miesięcy, a ja za ogrzewanie gazem w analogicznym okresie płacę 1,5-2x więcej.
  • Odpowiedz
@Smartek: to wina tego że PiS p-----------l nie wiadomo na co 90 000 000 000 złotych z ETS przeznaczonych na modernizację sieci.

1349 Sasinów

Za to można zbudować miasto na 300 000 mieszkańców.

Od Rosji trzeba się uniezależnić za wszelką cenę.
  • Odpowiedz
@dqdq1: Nie wątpię, że obecne ceny i problemy energetyczne to pokłosie ich rządów, no ale co teraz można na to poradzić, chyba niewiele...
  • Odpowiedz
@Smartek: w 10 lat spokojnie możemy się uniezależnić od 30-40% importu (z róznych równie ciekawych kierunków, nie tylko rosji) jeśli będziemy konsekwentni. To nie film na żądanie na Netflix, nie wydarzy się jutro, będzie wymagać wielu wyrzeczeń ale p------e żyć z pistoletem przy głowie.
  • Odpowiedz