Aktywne Wpisy

XkemotX +330
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę

źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
Beznazwyy +677
Oglądałem kiedyś pogromców mitów, pokazywali jak pies potrafi wyczuć człowieka, tyle tam kombinowali żeby go zgubić ubrania zmieniali, prysznic brali, przez rzeke przechodzili kompletnie nic to nie dawało, tak sie zastanawiam jakim cudem w tym przypadku te psy są bezużyteczne ale potem sobie przypominam że to polska policja i oni nawet nie wpadli na to żeby dać wody psu w transporcie i zdechł od ciepła xD
#limanowa
#limanowa

źródło: 1000013747
Pobierz
Tak czy inaczej, piłeczka jest po jej stronie i albo się do Ciebie odezwie bo rzeczywiście był między wami jakiś vibe, albo zadzwoni do kogoś innego, bo jak mówisz że zadbana to raczej o brak absztyfikantów nie musi się
Masz rację i sam myślę podobnie, trochę słabo, że się zesrało tylko przez to, że nie mieliśmy czasu w zeszłym tygodniu bo na pewno była zainteresowana. Może spróbuję zadzwonić/napisać jeszcze raz pod koniec tygodnia i umówić się na jakieś spotkanie w weekend bo jak mi nie odpisze do
Z tego co zauważyłem, to wszelakiej maści dłuższe przerwy typu wyjazd na weekend, urlop czy też wyjazd służbowy, podczas gdy prowadzisz rozmowę z osobą poznaną przez apkę do randkowania, kończy się fiaskiem.
Takie czasy, że wszystko jest krótkotrwałe. Włącznie z podnieceniem czy zauroczeniem, więc jak laska ma ochotę na odrobinę szaleństwa w