Wpis z mikrobloga

@ziele_angielskie: Jak będziesz nękał ja telefonami, to będzie trąciło desperacją i na pewno nic z tego nie będzie. Może nie mogła wczoraj zadzwonić bo mąż się kręcił? Może miała ciężki dzień?
Tak czy inaczej, piłeczka jest po jej stronie i albo się do Ciebie odezwie bo rzeczywiście był między wami jakiś vibe, albo zadzwoni do kogoś innego, bo jak mówisz że zadbana to raczej o brak absztyfikantów nie musi się
  • Odpowiedz
@Snuff: wydaje mi się, że mieszka tylko z córką i nie ma męża bo tak wyłapałem z rozmów ale nie pytałem bezpośrednio.

Masz rację i sam myślę podobnie, trochę słabo, że się zesrało tylko przez to, że nie mieliśmy czasu w zeszłym tygodniu bo na pewno była zainteresowana. Może spróbuję zadzwonić/napisać jeszcze raz pod koniec tygodnia i umówić się na jakieś spotkanie w weekend bo jak mi nie odpisze do
  • Odpowiedz
@ziele_angielskie: Do zadbanej MILFetki nic i nikt nie ma podjazdu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego co zauważyłem, to wszelakiej maści dłuższe przerwy typu wyjazd na weekend, urlop czy też wyjazd służbowy, podczas gdy prowadzisz rozmowę z osobą poznaną przez apkę do randkowania, kończy się fiaskiem.
Takie czasy, że wszystko jest krótkotrwałe. Włącznie z podnieceniem czy zauroczeniem, więc jak laska ma ochotę na odrobinę szaleństwa w
  • Odpowiedz