Aktywne Wpisy
yourgrandma +55
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
6poziomprokrastynacji +1396
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Rzekomy pracownik banku chciał mi coś przysłać, żebym skontaktował się z działem prawnym.
Numer, z którego do mnie dzwoniono sprawdziłem w sieci i to kontakt do firmy jakiegoś budowlańca. Oddzwoniłem, żeby mu powiedzieć, że ktoś się podszywa pod jego numer telefonu, ale nie odbiera (lub to już nie jego numer).
Zgłosiłem sprawę do CERT, to mi odpisali, że nie mają uprawnień do podjęcia działań w takiej sprawie. Ktoś i to najlepiej oficjalnie, powinien przecież poinformować właściciela numeru, że ktoś się pod niego podszywa i wyłudza pieniądze.
Atakujący znał moje imię. Sprawdziłem w menedżerze haseł Chrome, czy nie było jakiegoś wycieku. Według Google mam wyciek z Notino 6 dni temu i brak informacji o nim od administratora.
#scam #daneosobowe #cert #nask #banki #notino #zlodzieje #chrome #google
https://cert.pl/baza-wiedzy/falszywi-konsultanci/
https://cbzc.policja.gov.pl/bzc/aktualnosci/242,Spoofing-czyli-podszywanie-sie-pod-inny-numer-telefonu-Jak-sie-bronic.html
Komentarz usunięty przez autora