Aktywne Wpisy

#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
gorzejbylo-brawobili +396
Oni są bezczelni xd
Kolejny fikoł gdy ktoś szuka mieszkania do danej ceny i nie chce tracić czasu na scrollowanie ofert z ceną z czapy
#nieruchomosci #mieszkanie #olx #posrednicy
Kolejny fikoł gdy ktoś szuka mieszkania do danej ceny i nie chce tracić czasu na scrollowanie ofert z ceną z czapy
#nieruchomosci #mieszkanie #olx #posrednicy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ej hejkerzy, czy inne osoby, które żelków Gusto się boją!
Na Allegro aktualnie jest Black Weeks, co znaczy, że jeśli masz SMARTa to możesz zamówić zamówić żelki Gusto od 30 zł.
I z tego powodu, przygotowaliśmy kilka zestawów z różnymi żelkami. Nie ważne czy lubisz kwaśne, czy słodkie ->
Swój 1 raz możesz mieć ze mną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przetestuj, zobacz czy się zmieniły na przestrzeni czasu. Już nie są tak mączne jak kilka lat temu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Link do zestawów jest tutaj:
https://allegro.pl/uzytkownik/Gusto_pl?tags%5B%5D=SHOP-TAG-38645712-743329ca-c156-4a2e-bedf-c3081597da7b
Na razie jest ich 9, powinien być jeszcze 1 gdzie wrzucilibyśmy Wam dowolne, losowe żelki, ale... ale nie mam argumentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W razie czego jest jeszcze mix żelków xD
No i standardowo - nie masz smarta, to na sklepie od 69 zł też jest darmowa dostawa (✌ ゚ ∀ ゚)
Ręcznie pakowane nie przeze mnie hehe
#gusto #heheszki #cringe
źródło: xD
PobierzPo co takie ograniczenia wagowe od razu?
Ważniejsze jest co jest w środku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file378783278329916045
PobierzNo, no
widać jak się zapierałeś na początku. Ciężka to była batalia, naprawdę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Idealne, żeby zjeść w jeden wieczór i zamówić kolejną paczkę dopóki promka trwa xD
#gusto
W sumie jak ostatnio testowałem też konkurencje, to te żelki tak się wszystkie różnią konsystencją xD
Od jednej firmy (nie powiem jakiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) jednocześnie były takie gumowate, ciągnące się i inne takie giga twarde jakbyś gumę z buta jadł xD
W ogóle zamówiłeś na allegro, da?
Ogólnie możesz się spodziewać promki na black friday, ale jeszcze nie