Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@viciu03: jak postoisz chwile i popatrzysz jak tam trzeba z---------c przy wiekszym ruchu, to sam dojdziesz do pewnych wnioskow.
Mam znajomego ktory pracowal w macu i ani przytyl ani schudl (a jest sczuply). Moze zwyczajnie nie jesz tam - pracownicy maja jakis kupony na spore znizki.
  • Odpowiedz
@viciu03: W macu nie pracowałem, ale pracowałem w gastronomii, i mogę się podzielić jak to z mojej strony wyglądało. Generalnie praca w gastro jest raczej ciężka fizycznie więc można schudnąć od samego ruchu i wysiłku. Do tego owąchasz się i osmakujesz do znudzenia jedzenia które jest przygotowywane w danym lokalu, a co za tym idzie niespecjalnie później masz ochotę jeść tego więcej niż potrzebujesz, by nie być głodnym. Z kolei
  • Odpowiedz
@viciu03: w gastro jest z-------l, do tego często płaca minimalna lub pod stołem dlatego pracuje się tam pół dnia, lub nawet dłużej, a zatem spalasz więcej kalorii i nie ma czasu dużo jeść (co ma miejsce gdy się nudzisz przed telewizorem/kompem). Druga sprawa to właśnie to, że po pewnym czasie pracy przy danym jedzeniu od samego zapachu i wyglądu już ci zbrzydnie i nie masz na to ochoty
  • Odpowiedz