Wpis z mikrobloga

Miraski pomóżcie. Mojej lubej podobają się perfumy Prada Paradoxe, zbliża się jej dzień i chciałbym jej kupić te perfumy. Trochę cena przeraża jednak. Nie to że chcę na niej oszczędzać ale czy znacie może jakieś miejsca w necie gdzie można wychaczyc jakaś promkę? Wyskakują jakieś dużo tańsze ale po sprawdzeniu sklepu to ściema jakaś. Ewentualnie czy znacie jakieś podobne perfumy do tych w zapachu.

#perfumy #beauty #prezent #pomocy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Silimarillo: rozumiem, że ma już flakon? prady paradoxe to flakony które można napełniać, nie trzeba kupować nowego flakonu tylko można kupić tzw refill, wychodzi zauważalnie taniej. Musiałbyś się upewnić, bo chyba początkowe wypusty tych flakonów były bez możliwości napełniania, atomizer powinien dać sie po prostu odkręcić.
Jeśli w grę wchodzi refill to najtaniej obecnie będzie zrobić tak jak tutaj jest opisane: https://www.pepper.pl/promocje/azzaro-the-most-wanted-intense-woda-perfumowana-100-ml-konto-parfumdreams-premium-na-rok-za-darmo-perfumy-zapachy-kosmetyki-930698

i zamówić to w wersji 100 ml za
kanapeczkaa - @Silimarillo: rozumiem, że ma już flakon? prady paradoxe to flakony któ...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-19 114210

Pobierz
  • Odpowiedz
@Silimarillo: Z jakiegoś powodu Prady są tak wysoko wycenione, że faktycznie czasami ciężko ugryźć tę cenę 400+. Jeżeli by to jeszcze oscylowało w okolicy 280-300 to człowiek jakoś to inaczej przyjmuje.
Pewnie patrzyłeś na historię cen na perfumehub i nie wygląda na to, żeby te ceny jakoś mocno spadały w ciągu roku. Jeżeli masz jeszcze mały zapas czasowy to bym poczekał, bo może coś atrakcyjnego wskoczy na perfumesclub albo parfumdreams
  • Odpowiedz
  • 0
@Tubanja: no właśnie sprawdzałem w tym miejscu i chyba na tego typu produktach premium nie ma co liczyć na większą promkę

@kanapeczkaa: niestety nie, nie używa tego typu perfumów na codzień ale zauważyłem że bardzo jej się spodobały gdy byliśmy w drogerii i sprawdzała na testerze

@Omniscient: mam czas do 1 grudnia, więc może nie udać się zgrać czasowo z promocją ale dzięki za podrzucenie sklepów.
  • Odpowiedz
ale zauważyłem że bardzo jej się spodobały gdy byliśmy w drogerii i sprawdzała na testerze

@Silimarillo: mialem to samo jak dziewczyna psiknela na papierek i byla zachycona przez 24h bo wypelnilo cala torebke zajebistym zapachem.

Chciala flakon paradoxa kupowac zaraz na premiere gdy ceny byly chore (800zl), ale polecilem wizyte drugi raz w drogerii i test na skorze.

Czar prysl i juz nie chciala flakonu XDDD Zapach po godzinie kompletnie
  • Odpowiedz