Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +10
W odniesieniu do afery ja mam wrażenie że ogólnie polski internet upada. coraz mniej tu się dzieje wszyscy się wynieśli na anglojęzyczne strony ja zresztą w sumie też xD skok w jakości jest niesamowity
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
Co sądzicie o spotkaniach z dziewczynami za pieniądze jak się ma te 20-30 lat? Spróbowałem niedawno pierwszy raz i było bardzo fajnie. Umówiłem się z brunetką w moim wieku (22 lvl) w Warszawie; dziewczyna 5/10 z wyglądu, ale bardzo urocza i miała słodki głosik. Dodatkowo okazała się być studentką psychologii, co mnie szczególnie nie zdziwiło XD Na spotkaniu wleciał facefuck i anal w kilku różnych pozycjach; skończyłem różowej
No jak można tak pisać nie ironicznie ( ಠ_ಠ)
To ten sam poziom co stwierdzenie, że laskę zgwałcono bo prowokowała.
@kartofel dokładnie taka jest logika psiarzy kiedy piszą, że zagryziony przez psa noworodek sprowokował psa. Zawsze winne są ofiary.
Niech ktoś odpisuje tym Grażynkom
"tak, ma pani rację. Pies bez powodu nie gryzie. Najczęstszym powodem gryzienia jest to że MA N------E WE ŁBIE"( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za to płodu nie ma jak przenieść do innego brzucha, gdyby się dało to kobiety by to robiły.