Wpis z mikrobloga

Czas na rozdajo!

Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, której premiera miała miejsce 2 tygodnie temu. Zrozumieć Ramen to takie kompendium o ramenie przeznaczone dla każdego. Książka jest ładnie wydana i ma ponad 120 zdjęć więc na pewno spodoba się wszystkim fanom ramenu, kuchni japońskiej, Japonii oraz tym, którzy lubią książki kucharskie i gotowanie.

Książkę można zamówić na na Allegro oraz na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis treści.

Ostatnie 2 tygodnie były dla mnie tak intensywne, że mam wrażenie jakby to były 2 miesiące. Bardzo cieszy mnie, że książka podoba się osobom do których dociera! W miniony weekend byłem z książką na konwencie Tsuru w #rybnik, a w tym tygodniu będę na Targach Azjatyckich w #kielce. Na obu imprezach miałem okazję (tzn w Kielcach dopiero będę miał) poopowiadać trochę o #japonia. O Japonii będę też opowiadał 30 listopada o godzinie 17:00 w Centrum Popkultury Yatta.pl w Warszawie (ul. Hoża 19). Jeśli ktoś ma ochotę wpaść, będzie fajnie i dość kameralnie!

To już chyba trzecie rozdajo mojej ksiażki. Mam nadzieję, że zwycięzcy poprzednich ich nie sprzedali mimo iż dostali egzemplarze, które nie zostały przeze mnie przecięte.

#rozdajo #ramen #kuchniamg78 #japonia
MG78 - Czas na rozdajo!

Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Z...

źródło: ksiazka-zrozumiec-ramen-m-2

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@jednorazowka: Dziękuję! Ciesze się, że książka Ci się podoba w środku! Tekst na okładce umieszczała inna osoba niż ta, która składała książkę :)

PS Mam nadzieję, że oprócz aspektów technicznych również treściowo Ci się podoba :)!
  • Odpowiedz
Tekst na okładce umieszczała inna osoba niż ta, która składała książkę :)


No to wiadomo, gdzie leży problem.

PS Mam nadzieję, że oprócz aspektów technicznych również treściowo Ci się podoba :)!


@MG78: Nie czytałem, nie jestem zainteresowany tematyką. Obejrzałem tylko zrzuty stron.
  • Odpowiedz