Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +272
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@luciditygone: wsadzenie go w dupe rekruterce
Komentarz usunięty przez moderatora
@luciditygone: Czyli czułaś sie lepsza od innych - rozumiem.
@Mr_3nKi_: mogłeś się bardziej postarać, gościu.
@luciditygone: niestety znam to. Zapaść rynku i chvja zrobisz, a większość HRów to zwykłe partacze.
@luciditygone: obecnie jestem w podobnej sytuacji, tylko bez setek cv. I pytania obecnie to "co udalo Ci sie usprawnic/polepszyc w poprzedniej firmie?", "gdzie widzisz sie w naszej firmie za 5 lat?", "co mozesz wniesc swoja osobowoscia w nasza firme?". Cos w ten desen. To jest cwany sposob na juz nie wiem
@Mr_3nKi_: skąd taki wniosek, może Opka miała wyższe kwalifikacje?
Jeśli jesteś inżynierem i mógłbyś projektować domy a zamiast tego idziesz pakowac towar do magazynu to twierdzisz że taka osoba, gdyby aplikowała na wyższe stanowisko to znaczy, że czuje się lepsza, czuje wyższość nad innymi?
@luciditygone: xD ja myślałem że my tu tylko smieszkujemy z tego i że to nie prawda xd