Wpis z mikrobloga

Ta akcja z Ronaldo to idealne podsumowanie tych bezjajecznych dziadów. Ronaldo jakby jego repra chyciła 1:5 i zajęła ostatnie miejsce w grupie to chodziłby spłakany przez najbliższe tygodnie. Gdyby po takim meczu podeszła do mnie Natalie Portman albo Monica Belucci w prime time i zaproponowałyby, że usiądą na mojej mordzie to nawet nie zwróciłbym na nie uwagi, tak gotowałoby się we mnie z wku*wienia. Zamiast robić zdjęcia z idolem niech biorą z niego przykład.

#mecz #pilkanozna #reprezentacja
eleganckichlopak - Ta akcja z Ronaldo to idealne podsumowanie tych bezjajecznych dzia...

źródło: temp_file434155587344833431

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@eleganckichlopak nie jestem pewien, ale byly filmiki gdzie ronaldo po jego ostatnim euro (chyba) jak szedl do szatni to plakal i to pokazuje ze mimo bycia top daje z siebie wszystko a te nieudasy tylko w dupe dostaja
  • Odpowiedz
  • 3
@Vinizius

Najlepsze jest to że oni nie widzą problemu xD

Nicola kiedyś po porażce z Modawią następnego dnia wrzucał na insta że jest sobie w salonie kosmetycznym. Ostatnio pokazywał nieco sportowej złości, ale wygląda na to że to tylko pozory byly
  • Odpowiedz
@Vinizius: Nie tylko oni, na wielu grupach piłkarskich dla ludzi to też całkowicie zrozumiałe zachowanie. Więc chyba naprawdę głęboko jest w Nas zaszyta kultura [w/za]p------u.
  • Odpowiedz
@BornToDie69: A wg mnie jest to upokarzające. Takimi żebrami o koszulki (był jakiś piłkarzyk, nie wiem czy z repy czy z ekstraklasy co ganiał za kimś przy zejściu z boiska chyba, aby się koszulką wymienić) czy selfiaki pokazują oni swoją niższą pozycję, uległość względem przeciwnika, z którym powinni grać jak równy z równym.
  • Odpowiedz
@BornToDie69: Skoro to są koledzy i chodzą na drinki czy bankiety, to zdjęcie razem mogli by sobie zrobić w takiej scenerii, ładnie ubrani, na luzaku, to by podkreśliło ich "znanie się z Ronaldo". A zdjęcie w dresie, po dostaniu w dupę 1:5, łapiąc Ronaldo, "Hey Rolando, can we take a picture together?" ukazuje ich uległość. Trzeba się szanować.
Tak to zadzierają nosa "jam jest piłkarz, gram za granicą, znają mnie,
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak przypomnijmy, że Zieliński ma 30 lat i grał z Ronaldo w jednej lidze "jak równy z równym", więc naprawdę mógł se znaleźć inna okazję do zdjęcia. Gdyby jakiś junior z eklapy z nim robił zdjęcie, to bym może zrozumiał.
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak: bo to są PIŁKARZYKI.

Wystarczy obejrzeć jeden blog z Łączy nas piłka. Tam NIKT - dosłownie NIKT nie ma jaj. Nie ma komu motywować szatni przed meczem. Pozostali mentalnie w młodzieżówkach z włosami na żel i ksywkami typu: kiwiuś, zieluś, p----ś.
  • Odpowiedz
@BornToDie69 jest różnica, kiedy robisz zdjęcie po pojedynku, tym bardziej po jakkolwiek wyrównany pojedynku, a jest różnica, kiedy po przegraniu w meczu drużynowym, przegranym w stylu fatalnym, idziesz prosić kogoś, kto cie upokorzył, o zdjęcie w dresie, jak kibic na lotnisku.
  • Odpowiedz