Wpis z mikrobloga

Ktore sklepy traktuja mnie jak zlodzieja:
- Lidl
- Kaufland
- Carrefour
- Polo market
- Lewiatan
- Intermarche
Ktore sklepy traktuja mnie jak uczciwego czlowieka:
- Biedronka
- Stokrotka
- Żabka
Dlaczego? Bo w Lidlu i Kauflandzie itd. na samoobsludze jest bramka ktora trzeba paragonem otwierac. W Biedrze i Stokro itd. nie ma zadnych bramek. Nie wiem jeszcze w jakich sklepach sa bramki a w jakich nie bo do innych nie chodze.
#market #biedronka #lidl #kaufland #stokrotka #zakupy #sklep #polska
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kamil-tika: w Lidlu wózek można wziąć bez monety. Biedronka traktuje każdego jak potencjalnego złomiarza i trzeba zainwestować 2 zł na wypożyczenie
  • Odpowiedz
  • 1
@o__0: @darek-jg chyba ci sie kolego co pomylilo. Czesc wozkow w lidlu jest odpiete ale dlatego, ze maja zepsute zapinanie. Generalnie w lidlu pchajac to wpinke mozna oszukac wozek i nie trzeba wkladac pieniadza ale trzeba to umiec. Czesc ludzi to ogarnia dlatego troche tych wozkow jest odpietych.
  • Odpowiedz
  • 0
@lunga: w zadnym sklepie nie ma bramek jak idziesz do zwyklej wiec co to za argument. Zreszta w Lidlu zwykle kasy sa zawsze wszystkie zamkniete wiec wlasciwie lidl ich nie ma xD
  • Odpowiedz
chyba ci sie kolego co pomylilo. Czesc wozkow w lidlu jest odpiete ale dlatego, ze maja zepsute zapinanie. Generalnie w lidlu pchajac to wpinke mozna oszukac wozek i nie trzeba wkladac pieniadza ale trzeba to umiec. Czesc ludzi to ogarnia dlatego troche tych wozkow jest odpietych.

@kamil-tika: @darek-jg: to dlatego na wszystkich wózkach w moim Lidlu są takie wkładki reklamowe? No ale widocznie są harlemy gdzie ciągle je
Plp_ - >chyba ci sie kolego co pomylilo. Czesc wozkow w lidlu jest odpiete ale dlateg...

źródło: Lidl-wzek-bez-monet-98008

Pobierz
  • Odpowiedz