Czy jest tam nacisk na integrację, socjalizację między pracownikami? Czy ktoś kto przychodzi do pracy pracować i zarabiać, a nie szukać znajomych odnajdzie się do w takim środowisku? Mogę liczyć na to, że popracuję tam kilka miesięcy czy raczej nie zagrzeję miejsca zbyt długo i po tygodniu wylecę za bycie zbyt cichym i wycofanym? Proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Dzięki.
@maupishoon: nigdy w gastro nie pracowałem ale w samym fast foodzie wydaje mi się że jest tyle godzin pracy, tempo i rotacja pracowników że chyba takie rzeczy jak integracje to tam nie istnieją
@maupishoon: pracowałem kiedyś w Amazon. Nie ma tam wielkiego nacisku na socjalizację, lecz eventy jak np. ostatnie święto tolerancji pokazują, że jednak trzeba trochę być ciut tam socjalny. Ale to tylko moja ocena.
@maupishoon: nie ma, jak nie jesteś gburem i starasz się wykonywać dobrze swoją prace to nikt cie nie wyrzuci. Pracowałem w kilku fastfoodach wiec jak masz jakieś pytania to uderzaj
Czy jest tam nacisk na integrację, socjalizację między pracownikami? Czy ktoś kto przychodzi do pracy pracować i zarabiać, a nie szukać znajomych odnajdzie się do w takim środowisku? Mogę liczyć na to, że popracuję tam kilka miesięcy czy raczej nie zagrzeję miejsca zbyt długo i po tygodniu wylecę za bycie zbyt cichym i wycofanym? Proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami. Dzięki.
#praca #pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta #depresja #szukampracy