@becvvv: 15 pro poniżej 3k to scam 14 pro oscylują w granicach 2400-3k „Leżaki magazynowe i nadwyżki produkcyjne” to też scam Z fartem Jak to pierwszy telefon i nie masz pewnego źródła to weź ze sklepu media rtv itp. chyba, że chcesz się zawieść na ip i będziesz psioczył jakie to g. ;)
@milosh345 ale jak ma działać ten scam skoro jest przesyłka OLX? Zawsze można zwrócić jeśli coś byłoby nie tak. Sporo jest takich poniżej 3k, tak samo sporo jest 14 pro w okolicy 1.5k
@becvvv: przeczytaj regulamin przesyłek olx wyśle ci zepsuty tel/zablokowany/podróbę/z wymienionym ekranem/inną wadą/chińskim lcd zamiast oleda po prostu próbujesz racjonalizować na wszelki możliwy sposób, odpuść sobie
Dostałem tę paczkę i nie mogłem uwierzyć własnym oczom… Ktoś zrobił dla mnie coś TAKIEGO 🥹❤️ Plusujcie, żeby każdy zobaczył, jakie cuda tworzy wykoPAKA!
https://www.olx.pl/d/oferta/iphone-15-pro-99-kondycji-batarei-CID99-ID131IAX.html
Widziałem też 19 pro poniżej 1k. Sporo gorsze to od 15 pro?
#iphone #telefony #telefon #pytanie
14 pro oscylują w granicach 2400-3k
„Leżaki magazynowe i nadwyżki produkcyjne” to też scam
Z fartem
Jak to pierwszy telefon i nie masz pewnego źródła to weź ze sklepu media rtv itp. chyba, że chcesz się zawieść na ip i będziesz psioczył jakie to g. ;)
wyśle ci zepsuty tel/zablokowany/podróbę/z wymienionym ekranem/inną wadą/chińskim lcd zamiast oleda
po prostu próbujesz racjonalizować na wszelki możliwy sposób, odpuść sobie