Aktywne Wpisy
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane
Krzyyyyysiu +230
Zadałem pytanie, "czy w planach budowy sieci dróg rowerowych biorą pod uwagę szosowców?" - cisza. "czy zamierzają pomóc w wojnie szosowców i kierowców, tworząc infrastrukturę aby można było bezpiecznie przelecieć 40km/h"- cisza. Co z faktem że wydadzą setki milionów na infrastrukturę która i tak będzie dla małej upierdliwej grupy społecznej bezużyteczna, czy pomogą ukrócić wojenkę z kierowcami i zrobią nam takie drogi po których będziemy chcieli jeździć" - cisza.
Tak władza ma obywateli w dupie, wydajmy pierdyliard złotych na przyszłe inwestycje drogowe ale nawet nie spróbujmy pogodzić obywateli xDDDD pieprzone państwo z dykty, jestem ciekawy co odpiszą mailowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
#polskiedrogi #samochody #rower #szosa
Infrastruktura rowerowa ma być dostępna dla każdego roweru, to jest jej cel, a nie dla każdego osobno. Masz ścieżkę, to jedziesz ścieżką, proste. Dopiero jak jej nie masz, to masz od tego ulicę, a w uzasadnionych przypadkach chodnik.
@darek-jg po takiej jak ze zdjęcia to czysta przyjemność lecieć ile pary w łydach, wiesz że wyjeżdżający samochód spod domu nie wymusi na ddr tylko ładnie stanie za chodnikiem przy pasach ruchu.
@mati1990 typie xD
i tak samo po robocie, miałem mało czasu i zrobienie 80km w 3 i pół h było realne więc po
@kasiknocheinmal: 2 razy o mało się zabiłem stojąc praktycznie w miejscu, życie mi udowodniło że to nie prędkość tylko pech i głupota zabija :D
1) opierałem się o słupek siedząc na rowerze (taki z łańcuchami) przy drodze, ręka ześlizgnęła mi się i uderzyłem krtanią. Obudziłem się 4 dni póżniej na ojomie