Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty #bitcoin gdzie sa najmniejsze fee za transakcje krypto/krypto albo krypto fiat? korzystam z bitpandy, kiedys na bitpanda pro sie w miare oplacalo ale na zwyklej jest chyba srednio z tym, kupowalem tylko przez kilka lat praktycznie a teraz jakbym chcial calosc spieniezyc to te fee bedzie troche wynosilo. Na dodatek mam troche doge na NEXO i tam tez niby pisze ze nie ma fee a jak chce o--------c polowe z tego co mam to uwala prawie 30USD xD p------e.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@stasiu84: to jest bezpieczne?
mi zalezy tylko zeby mi chinczyk wyplacil euro na konto revoluta. tyle. poki co grzebie w swoim starym koncie na bajansie i probuje zrobic fejkowa wyplate euro i prosi mnie o jakas weryfikacje mimo ze mam ten 1 poziom weryfikacji zrobiony i niby powinienem byl moc wyplacic do 50k usd.
  • Odpowiedz
@gosciu82: jest bezpieczne, bo po pierwsze Blika nie da się wycofać gdy zostanie wykonany, po drugie twoje kryptowaluty są przetrzymywane przez Binance w trakcie trwania wymiany i dopiero gdy dostajesz Blika klikasz w Binance że może przekazać twoje kryptowaluty odbiorcy, jeśli nie dostaniesz Blika wycofujesz tokeny i wracają one do ciebie
  • Odpowiedz