Wpis z mikrobloga

#tesla #leasing #mojelektryk Halko, jak myślicie jak duże są szanse na powrót dopłat do leasingów w ramach "Mojego Elektryka" relatywnie szybko w 2025? Bo sądząc po tym, że nie dają żadnych konkretów, tylko jakieś ogólniki pokroju "wiosna 2025" mam trochę mętlik w głowie. Przymierzałem się do leasingu od przyszłego roku, a też przecież będzie to miało wpływ na wybór formy opodatkowania. W teorii mówią, że nawet wnioski które wpłynęły w czasie tego "zamrożenia" też będą się kwalifikowały, ale czy można faktycznie się opierać na tym? Może ktoś jest w podobnej sytuacji i ma jakieś przemyślenia?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tanczmy: Właśnie nie wiem po co gadają, że coś będzie jak nie wiadomo co. W tych urzędach to planowanie jest jak w burdelu. Zamiast długofalowej strategii i przejrzystości to pisanie zasad na kolanie i wymazywanie gumką, bo lobbing chce coś dodać. Kiedy zaczynał się tamten program to powinni już mieć zarys przyszłego, a nie teraz konsultacje. Bujają rynkiem jak porąbani. Teraz ludzie się wstrzymują, za chwilę wszyscy się rzucą na
  • Odpowiedz
skoro myslisz o tesla to widziales aktualna oferte na Y?
- oprocentowanie 1%
- darmowe ladowanie na superchargerze
- kod polecajacy 2000 PLN
  • Odpowiedz