Wpis z mikrobloga

Far Cry 4 to jest jednak złoto i moja ulubiona część z serii. Do niedawna myślałem że trójka jest tą najlepszą a pozostałe to po prostu odgrzewanie tego samego bigosu z wigilii. Jednak zmieniłem zdanie kiedy po przejściu głównego wątku dalej miałem ochotę w to grać i bawić poboczną zawartością jak w piaskownicy.

+ najbardziej charyzmatyczny antagonista z serii wg. mnie Pagan jest lepiej napisaną postacią niż kultowy Vas
+ bardzo miła dla oka grafika, jest po prostu estetyczna i kolorowa ale nie oczojebna
+ klimat himalajów
+ różnorodność misji - raz robisz rozwałkę, raz się skradasz a innym razem misja to po prostu psychodeliczny trip.
+ misje na arenie (wiem, są przesadzone i nierealistyczne ale sprawiają masę frajdy)
+ OGROM pobocznych misji/znajdziek etc.

#farcry #gry #grajzwykopem #staregry
Serpentens - Far Cry 4 to jest jednak złoto i moja ulubiona część z serii. Do niedawn...

źródło: Far-Cry-4-Rhinos

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Serpentens: Widzisz jak to każdy ma swoje gusta, dla mnie absolutnie najgorsza cześć nie ubawiłem się przy niej wcale, tylko III, V , New Dawn i VI.
  • Odpowiedz
@Serpentens: Trzeba także pamiętać o zakończeniach, które są najlepsze w całej serii Far Cry moim zdaniem. SPOJLERY Z ZAKOŃCZEŃ!

• Odpowiedz
@Serpentens 4, to po prostu ulepszona 3, która ma wiele ulepszeń - można nacisnąć e i skuruje beż scenki oraz wystarczy wziąć dwa zielone kwiaty i automatycznie daje apteczkę. No i nie zapomninajmy o lataniu, dzięki czemu nie trzeba tracić czasu na łażenie po słupach:3

PS 5 też jest fajna i zarabiacie lata się po lasach i poluje oraz rozwala tych złych, którzy blokują drogę.
  • Odpowiedz