@viejra: ktoś kto wydał pozwolenie na zabudowę w taki sposób powinien być maglowany przez CBA. To osiedle jest modelowo spierdzielone jak można na miejscu które było zwykłym polem tak zrypać projektowanie osiedla.
@viejra: tego dnia 6 razy tamtedy przejezdzalem i nie trafilem na korek ( ͡º͜ʖ͡º) fajnie że są one takie medialne i gazety rozpisuja sie o tym co kilka dni, sąsiad zaangażowany zeby to rozdmuchiwać. narazie jest jak jest bo:
- ulica drabika była w zarzadzie atalu i atal nie chcial jej oddac miastu. gdy oddal to miasto zaczelo opracowywac organizacje ruchu ktora ma byc do konca roku wdrozona. -
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: przez jagodno przebiega wylotówka z Wrocławia, pol Strzelina i wsi po drodze do Strzelina tamtedy dojeżdża do Wrocławia pracować i uczyć się
ale skoro wykańczane są nowe etapy to wzrośnie liczba mieszkańców i samochodów przecież ( ͡º͜ʖ͡º)
@printf: bazujac na doswiadczeniu z mojego etapu i mojego wykanczania powiem, ze wykonawcy nie maja pilotow do garazy i auta zostawiaja na ulicy. Potem wiekszosc mieszkancow korzysta z garazy.
https://gazetawroclawska.pl/wroclawskie-jagodno-wiecznie-w-korku-policja-zaczela-kierowac-ruchem/ar/c1p2-26998295
#wroclaw #patodeweloperka
Poza tym jeszcze za moment już za chwilę będzie autobus i będzie pięknie xD Daj spokój.
Nie dogodzisz, no nie dogodzisz :P
@printf: jest maglowany, ale w innym temacie akurat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- ulica drabika była w zarzadzie atalu i atal nie chcial jej oddac miastu. gdy oddal to miasto zaczelo opracowywac organizacje ruchu ktora ma byc do konca roku wdrozona.
-
@printf: bazujac na doswiadczeniu z mojego etapu i mojego wykanczania powiem, ze wykonawcy nie maja pilotow do garazy i auta zostawiaja na ulicy. Potem wiekszosc mieszkancow korzysta z garazy.