Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

obowiązkowe kursy jak być kobiecą kobietą robiąca kobiece rzeczy

@Vagrante: czyli jakie? Z podziałem na wygląd, obowiązki, poglądy, gusta i zainteresowania czy tylko wygląd i obowiązki?
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Kobiety nie muszą być porządne, mogą sypiać z kim chcą. A ocena i szacunek męskiego społeczeństwa które w większości samo się nie szanuje, zdradza czy ogląda takie dvpy jak ty masz w avatarze NIE MA ŻADNEJ WARTOŚCI MORALNEJ.
  • Odpowiedz
Niech mężczyźni przestaną oglądać p---o w związku i gole laski jednocześnie wymagając od nas bycia skromnymi i skromnie ubranymi kobietami. Won z tą obrzydliwą hipokryzja!

@bezimienna-x: Tylko, że absolutnie nikt normalny nie wymaga bycie od was skromnymi moja droga. Natomiast jest również różnica ogromna między nie byciem skromną a byciem szonem której ogromna część z was nie rozumie. Niech kobiety przestaną czytać książki pokroju 50 twarzy greya i 365 dni
  • Odpowiedz
Kobiety nie muszą być porządne, mogą sypiać z kim chcą. A ocena i szacunek męskiego społeczeństwa które w większości samo się nie szanuje, zdradza czy ogląda takie dvpy jak ty masz w avatarze NIE MA ŻADNEJ WARTOŚCI MORALNE

@bezimienna-x Po pierwsze, do twojej wiadomości. Pani na awatarze to osoba którą znam i mam ją na profilowym ponieważ uwaga przegrałem z nią zakład klaunie czerwono nosy. Po drugie, nie większość mężczyzn nie
  • Odpowiedz