Aktywne Wpisy

brubel +52
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest

źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz
SilesianPill +414
W komentarzach pod znaleziskami dotyczącymi wyludniania wsi zawsze jest sporo komentarzy typu: "bzdury, bo u mnie na wsi to się pełno domów buduje!".
Potem się okazuje, że ta wieś to tak naprawdę sypialnia dla dużego miasta 15 km dalej XD
#demografia #polska #nieruchomosci
Potem się okazuje, że ta wieś to tak naprawdę sypialnia dla dużego miasta 15 km dalej XD
#demografia #polska #nieruchomosci
Może jesteście w stanie coś polecić do 550 zł? Mogą być mechaniczne i membrany, byle były ciche. Mam w------e jaki to przycisk.
Może też ktoś podzieli się opiniami o:
- Logitech G515
- Logitech G915 Linear
- Logitech MX Keys
- JLab Epic
Dzięki!
#pcmasterrace #komputery #gry
źródło: IMG_0630
PobierzJest tylko jedna rzecz, która może się nie podobać. Mianowicie switche tam są w stylu choc i montaż keycapów nie jest tam idealnie do tych choców dopasowany przez co jak potrzęsiesz klawiaturą to te przyciski grzechoczą.
Na codzień w pisaniu to w ogóle nie przeszkadza.
Ja znalazłem jeszcze jedną wadę ale to tylko dlatego, że sam ją rozebrałem, bo chciałem zmienić switche.
Problem
Nie lubię klikających switchy, ale nie muszę mieć jak najcichszych.
Z klawiatur, które jeszcze spełniają twoje wymagania to Keychron K1, K3 i kilka innych Keychronów Kx
@MeumCerebrum: Nuphy? Nuphy