Aktywne Wpisy

Graner +20

Dogecoin +54
#imigracja
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,

#lublin
@jawnylublin niech ustali czemu drzewa na ulicy Głębokiej popsikane farba, wycinka masowa jakas? ;)
Na bank coś kombinują smoluchy.
Chyba że studenci geodezji łażą, jakieś zajęcia mają
Mało ludzi wie, że nie można sadzić drzew nad gazem dlatego pod Dworcem są wyśmiewane donice, ale inaczej się nie da.
@arsze_nick jak są numery to tak, będzie cięcie, na głębokiej są kropki
A i zaznacz w tym menu w warstwie podkładu albo plan ogólny albo ortofotomapę 2023.
@ondraszek to tak samo jak w pasie drogowym nie zawsze można. Mam nadzieje, że wywalą drzewa na Głębokiej z racji gazu :P większa szansa na
źródło: image
PobierzSęk w tym, że abstrahując od tego kto dał cynk (domyślam się) to Jawny Lublin nie sprawdził odrazu drugiej strony politycznej, tylko wypuścił artykuł o radnych jednej strony informując, że pozostałych sprawdzają. O ile zakład, że ci z drugiej strony też pewnie mieszkają poza miastem, ale