Aktywne Wpisy

vateras131 +18
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
Btdjkk +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#lublin
@jawnylublin niech ustali czemu drzewa na ulicy Głębokiej popsikane farba, wycinka masowa jakas? ;)
Na bank coś kombinują smoluchy.
Chyba że studenci geodezji łażą, jakieś zajęcia mają
Mało ludzi wie, że nie można sadzić drzew nad gazem dlatego pod Dworcem są wyśmiewane donice, ale inaczej się nie da.
@arsze_nick jak są numery to tak, będzie cięcie, na głębokiej są kropki
A i zaznacz w tym menu w warstwie podkładu albo plan ogólny albo ortofotomapę 2023.
@ondraszek to tak samo jak w pasie drogowym nie zawsze można. Mam nadzieje, że wywalą drzewa na Głębokiej z racji gazu :P większa szansa na
źródło: image
PobierzSęk w tym, że abstrahując od tego kto dał cynk (domyślam się) to Jawny Lublin nie sprawdził odrazu drugiej strony politycznej, tylko wypuścił artykuł o radnych jednej strony informując, że pozostałych sprawdzają. O ile zakład, że ci z drugiej strony też pewnie mieszkają poza miastem, ale