Wpis z mikrobloga

#odyn #zwrotnaskarb #korsir #yanek
No to mamy następnego życzliwego w uniwersum. #korsir życzył zdychania w cierpieniu, a ciągle poszkodowany przez los płaczek, żebrak nr 1, prawie chluba naszej policji, życzy wykopkowi rozwalenia się na betonowym drzewie. Zrobiłem screena nim usunie swój zacny wpis. Aż strach pomyśleć, że taki typ stał na straży prawa. #yanek najwyżej zbeształ babe na parkingu w Skandynawii, ale przynajmniej śmierci nikomu nie życzył. Zaczynam rozumieć Janka, że nie chce więcej kontaktu z szarym ząbkiem. Teraz jest jasne, że człowiek z garażu z byłym psem będą dobrze dogadywać się. Mają wspólny język nienawiść:)
Czy dobrze pamiętam, że #korsir na jednym z liveów mówił, ze nie szanuje jutubowych żebraków?
Sprawiedliwy_Turbohejter - #odyn #zwrotnaskarb #korsir #yanek
No to mamy następnego ż...

źródło: Screenshot_2024-11-17-12-07-14-419_com.android.chrome

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sprawiedliwy_Turbohejter skończymy z poprawnością na siłę. Gwarantuje, że większość na tym tagu życzyłaby akurat temu osobnikowi tego samego. To pasożyt, który wyzywa wszystkich i spamuje tylko po to, żeby innych denerwować i poczuć się lepiej bo ma naprawdę smutne życie.
Akurat takich im mniej na tym świecie tym lepiej
  • Odpowiedz
@Korsir: jak to mówi bagieta "łączcie kropki". #yanek już po aferze chorwackiej mówił, że światek jutuberów to patologia. Znalazł patologię i zakłamanie u Ciebie (potwierdzeniem są wiadomości z chorwackiej afery), a teraz u tego żebraka.
#yanka nie będę bronił. Pewnie ma swoje za uszami, ale który z Was nie ma ? Chyba tylko Saper, jak kolega wyżej napisał, no i może Goblin. Chylozaura nie śledzę, bo
  • Odpowiedz
@Korsir: osobiście nie widzę nic złego w trzaskaniu fotek tyłków ;)
A zakłamanie - gadanie na filmie, że robicie testy Twojego BMW na niemieckiej autostradzie, a widać było, że zapierniczaliście w PL. Później na live tłumaczyłeś, że nikt Ci tego nie udowodni, bo zielone ekrany, montaż itd. ;)
  • Odpowiedz
@Sprawiedliwy_Turbohejter: test bmw jak mial inaczej zrobic? jechac do niemiec? w PL ludzie jezdza niebezpiecznie i jest dobrze a on troche szybciej pojechal przez chwile i juz problem (szybko nie znaczy niebezpiecznie)... np tor w wieruszowie tak samo, opuszczona ulica podobno.. a w internet nie puszcza sie niektorych informacji na wszelki wypadek bo po co potem sie tlumaczyc gdzies, tak jak odyn co donosy za to ze jechal bez pasow
  • Odpowiedz
@Korsir: spoko. Mnie to też wali. Nie znam osobiście nikogo, kto jeździłby zgodnie z przepisami :)
Fakt jest taki, że mówiłeś nieprawdę :)
Tak jak już wcześniej zaplusowałeś u mnie robiąc zbiórkę dla powodzian oraz brakiem żebractwa na liveach. Jakoś nie mogę strawić żebrania na paliwo, komputer, psie żarcie itp. To tak jakby mechanik zebrał o kasę na klucz do kół. Chcesz żyć z YT to zaopatrz się w sprzęt
  • Odpowiedz
@Sprawiedliwy_Turbohejter: w sumie tak ale są ludzie którzy mówią że robią takie akcje aby podbić oglądalność ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tym kłamaniem coś ludzie mają do Korsira od Albanii ale dla mnie to wywalone z kim on tam był. Ważne że innemu poszukiwaczowi utarli nosa XD
  • Odpowiedz
@Sprawiedliwy_Turbohejter zdjecia robil janek, nagrywał też kobiety w bikini niby jako tlo z cringe'owym komentarzem. Tak samo porównywał kotleta do cipy... jakie wiadomości? Chętnie bym zobaczył ale żadnych nie było pokazanych. Jedyne jakie czytał janek to te od chylozaura do niego.
  • Odpowiedz
@Sprawiedliwy_Turbohejter: najpierw oglądaj dokładnie, a potem komentuj bo już @swinkapl Ci wszystko wytłumaczył. A to, że nie rozumiesz memów czy ironii jak z tą niemiecką autostradą to już Twój problem.
Korsirowi można coś zarzucić jak np. zaczynanie kilku projektów jednocześnie, rozwlekanie ich bez sensu, kończenie po długim czasie (lub wcale), ale nie jest typem co okłamuje jawnie widzów niemalże w każdym zdaniu. Yanek to nawet udawał, że ma laskę
  • Odpowiedz