Aktywne Wpisy

Lord_Hunter +33
Fani motoryzacji jeszcze sceptycznie spoglądają na chińskie autka, ja zaryzykowałem i powiem wam że jestem bardzo zadowolony :)
Nikt mi bajki nie wciśnie ale odpowiednik europejski to pewnie lekką bliżej 100k więcej.
Nabiłem już 2k kilometrów autko od stycznia, duże wygodne, ciche. Jakość wykonania na wysokim poziome :)
wincyj fotek w komentarzu
#motoryzacja #chwalesie #pokazauto
Nikt mi bajki nie wciśnie ale odpowiednik europejski to pewnie lekką bliżej 100k więcej.
Nabiłem już 2k kilometrów autko od stycznia, duże wygodne, ciche. Jakość wykonania na wysokim poziome :)
wincyj fotek w komentarzu
#motoryzacja #chwalesie #pokazauto

źródło: image
Pobierz
aei9077 +267
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: IMG_3954
Pobierz
No to mamy następnego życzliwego w uniwersum. #korsir życzył zdychania w cierpieniu, a ciągle poszkodowany przez los płaczek, żebrak nr 1, prawie chluba naszej policji, życzy wykopkowi rozwalenia się na betonowym drzewie. Zrobiłem screena nim usunie swój zacny wpis. Aż strach pomyśleć, że taki typ stał na straży prawa. #yanek najwyżej zbeształ babe na parkingu w Skandynawii, ale przynajmniej śmierci nikomu nie życzył. Zaczynam rozumieć Janka, że nie chce więcej kontaktu z szarym ząbkiem. Teraz jest jasne, że człowiek z garażu z byłym psem będą dobrze dogadywać się. Mają wspólny język nienawiść:)
Czy dobrze pamiętam, że #korsir na jednym z liveów mówił, ze nie szanuje jutubowych żebraków?
źródło: Screenshot_2024-11-17-12-07-14-419_com.android.chrome
PobierzAkurat takich im mniej na tym świecie tym lepiej
#yanka nie będę bronił. Pewnie ma swoje za uszami, ale który z Was nie ma ? Chyba tylko Saper, jak kolega wyżej napisał, no i może Goblin. Chylozaura nie śledzę, bo
Gdzie tu zakłamanie? Co ja napisałem z czym wcześniej bym się nie zgadzał?
A tak poważnie to jak ma ktoś jakieś pytania to śmiało, bo po to założyłem tu konto - żeby odpowiadać i wyjaśniać wątpliwości
A zakłamanie - gadanie na filmie, że robicie testy Twojego BMW na niemieckiej autostradzie, a widać było, że zapierniczaliście w PL. Później na live tłumaczyłeś, że nikt Ci tego nie udowodni, bo zielone ekrany, montaż itd. ;)
Fakt jest taki, że mówiłeś nieprawdę :)
Tak jak już wcześniej zaplusowałeś u mnie robiąc zbiórkę dla powodzian oraz brakiem żebractwa na liveach. Jakoś nie mogę strawić żebrania na paliwo, komputer, psie żarcie itp. To tak jakby mechanik zebrał o kasę na klucz do kół. Chcesz żyć z YT to zaopatrz się w sprzęt
Korsirowi można coś zarzucić jak np. zaczynanie kilku projektów jednocześnie, rozwlekanie ich bez sensu, kończenie po długim czasie (lub wcale), ale nie jest typem co okłamuje jawnie widzów niemalże w każdym zdaniu. Yanek to nawet udawał, że ma laskę
Komentarz usunięty przez moderatora