Wpis z mikrobloga

@spiewana-pilka-nozna Ileż można oglądać jak jakiś typ je jedzenie na miescie i mówi, że w sumie "nie jest złe" xD Już wolał bym do kolacji obejrzeć jak Stilgar ustawia kolory w telewizorze xD A tak poza tym to gość w ogóle się nie zna na jedzeniu a jego opisy to tragedia. Taki typek se co ma fanów z podstawowki, ani nie propsuje ani nie pluje, po prostu taki se statysta. Jak
  • Odpowiedz
@Forest_Pimp: czyli wymagasz od dwóch śmieszków profesjonalnych recenzji jedzenia. To trochę tak, jakbyś oglądając topgear chciał, żeby oni się skupiali na dokładnych testach samochodów codziennego użytku i p-----------ł się do nich, że robią sobie jaja xd Po prostu nie jesteś targetem a już tym bardziej nie jesteś najważniejszy na świecie xd
  • Odpowiedz
@Mruszka Stilgar zna się bardzo dobrze na naprawdę wielu rzeczach i mocno w nie inwestuje plus robi to od wielu lat, wiec ma prawo być odrobinę arogancki ale nie powiedział bym, że to przez sławę xD raczej za bardzo sławny to on nie jest, ogladam go praktycznie od początku i nie byłem nawet pewny, że ktoś zajarzy ocb, specyficzny facet.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze ujmę to tak, bo nie chcę Cię obrazić ( ͡º ͜ʖ͡º) dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, ciężko Ci idzie czytanie ze zrozumieniem a ja nie chcę się powtarzać i tłumaczyć krowie tabliczkę mnożenia, nie ma sensu. Pozdrawiam, smacznej kawusi i czego tam sobie zyczysz kawalerze ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, ciężko Ci idzie czytanie ze zrozumieniem

@Forest_Pimp: to raczej tobie ciężko idzie napisanie tego co masz w głowie. bo tutaj nie ma co rozumieć. Napisałeś, że jak można oglądać dwóch typów co "recenzują" jedzenie skoro daleko tej recenzji do profesjonalnej. To ci niemądra istoto tłumaczę, że ich celem nie są poradniki od Michelin tylko bekowa recenzja kebsów xd
  • Odpowiedz
@Mruszka No to masz zapłon ( ͡º ͜ʖ͡º) Fakt, masz rację, cóż zrobić, niech sobie jest jaki jest, sława w podstawówce potrafi przytłoczyć. Ja to mam trochę beke z Wojtka, nic negatywnego... Po prostu taki nierozgarniety facet ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz