Wpis z mikrobloga

wielu fanuwuw domagało się aktualizacji jadłospisu bo czuli się zagubieni w swojej diecie

specjalnie dla Was (specjalnie z wielkiej) rekomandacja ode mnie. Spożywanie takich produktuw powinno się sprawdzić w diecie

do picia polecam cole (zero żeby nie przesadzac z cukrem) i monstery, ktorych zabraklo na zdjecii bo nie mam wiekszego stołu

#phaxidieta #jedzenie #dieta
phaxi - wielu fanuwuw domagało się aktualizacji jadłospisu bo czuli się zagubieni w s...

źródło: 1000032101

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@phaxi: krakersy wielozbożowe?!!!? to chyba naprawdę ktoś inny pisze, bo to zbyt zdrowy produkt na phaxiego

a te cheetosy paprykowe to najgorsze czipsy jakie kiedykolwiek jadłem xD natomiast czipsy o smaku mango albo czili z limonką brzmią intrygująco
  • Odpowiedz
@phaxi: dziękuję w końcu wiem co mogę jeść, ostatnio brakowało odpowiednio zbilansowanej diety i organizm był osłabiony teraz będę mógł wrócić do życia
  • Odpowiedz
sam próbuję je trafić w osiedlowym ale chyba będę musiał do żabki uderzyć czy gdzieś

@johnkashtan: ja kupowałem w Kauflandzie, ale w Żabce możliwe, że też są. Jakieś 3 lata temu kupowałem w żabce Twistos Fromage i Texas Grill - też smaki z dzieciństwa i teraz muszę się znowu po nie wybrać, bo za długo ich nie jadłem xD jeszcze do tego Lift jabłkowy i andruty i wracamy na pszyre
  • Odpowiedz
  • 2
@rolkapapieru: ta zielona jest inna od shina, ma ten sam makaron ale nie jest w ogole ostra i dosyc przyprawowy smak, mi smakuje

a 2 pozostałych jeszcze nie jadlem, pierwszy raz je wzialem, znajomy mi polecił czikena tylko
  • Odpowiedz