Aktywne Wpisy

Melkovva_ +195
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki

źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
Need +87
#programista15k #korposwiat #pracbaza #antykapitalizm
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za
Jezu udawaj, że on cię chociaż trochę gwalci
Nie mogę już czytać tych dyskusji na temat tej mitycznej produktywności pracy z biura nad home office.
Za

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
specjalnie dla Was (specjalnie z wielkiej) rekomandacja ode mnie. Spożywanie takich produktuw powinno się sprawdzić w diecie
do picia polecam cole (zero żeby nie przesadzac z cukrem) i monstery, ktorych zabraklo na zdjecii bo nie mam wiekszego stołu
#phaxidieta #jedzenie #dieta
źródło: 1000032101
Pobierza te cheetosy paprykowe to najgorsze czipsy jakie kiedykolwiek jadłem xD natomiast czipsy o smaku mango albo czili z limonką brzmią intrygująco
@johnkashtan: ostatnio kupiłem starczipsy ser pomidor - o kurła smak dzieciństwa z 2000 roku xD
@johnkashtan: ja kupowałem w Kauflandzie, ale w Żabce możliwe, że też są. Jakieś 3 lata temu kupowałem w żabce Twistos Fromage i Texas Grill - też smaki z dzieciństwa i teraz muszę się znowu po nie wybrać, bo za długo ich nie jadłem xD jeszcze do tego Lift jabłkowy i andruty i wracamy na pszyre
a 2 pozostałych jeszcze nie jadlem, pierwszy raz je wzialem, znajomy mi polecił czikena tylko
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz