Aktywne Wpisy

JanTadeusz +390
To chyba korupcja?
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
źródło: temp_file2107755146728611889
Pobierz
DrFlaming +505
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz

źródło: image
PobierzW sumie to troche ironiczne ale moja żona na pierwszej randce usłyszała że nigdy nie zostanie moją żoną. No ale po 17 latach razem pragmatyzm przeważył szale
Dwa najczęstsze przypadki to pan który w nieskończoność zwodzi "dziecko tak, ale nie teraz" oraz pani która
ja akurat żyłem sobie spokojnie z różową, ale zbliżający się ślub/wesele to jest taki stres że...
W każdym razie nigdy w życiu się nie kłóciłem bardziej z obecną żoną niż wtedy
sugerowalbym rozstanie sie. bylem w podobnej sytuacji, gdzie do rozowej czulem wiele pozytywnych rzeczy, ale mialem tez watpliwosci bo czulem ze bedzie caly czas sie rozgladac za lepsza galezia, probowala wywolywac u mnie zazdrosc - godzilem sie na to bo bardzo mi sie podobala, no i bylem tez troche glupszy, ale tez nie bylo tak ze mialem myslenie zaburzone tak skrajnie zeby myslec bardziej sercem niz rozumem.
nic pozytywnego
Jak ktoś rzuca takie ultimatum to jest śmiech na sali, poza tym dopiero 4 lata ze sobą jesteście, to za krótko aby brać ślub bo nie znacie się jeszcze dobrze, żeby wiedzieć że zostaniecie ze sobą do końca życia. o dziecku nawet nie mówiąc bo to z 10 lat potrzeba
@bylem_simpem: ale zaraz, to op jest w związku z babą, czy ze swoimi potrzebami? xD
Dziecko to jest dołożenie drugie tyle frontów. Więc jeśli już Wam się sypie, to dziecko to będzie zrujnowanie życia sobie i dziecku
@thorgoth: Tak są oznaczane niektóre zarzutki z anonimowych, może ich autor je sobie tak oznacza, żeby je szybko znaleźć czy coś.
@Cadfael: to będzie szczęśliwy dom i szczęśliwe dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś kocha to nie stawia ultimatów.
Z fartem.
@mirko_anonim: Albo się godzisz, albo odrzucasz. Tak zwykle z resztą działa ultimatum.