Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qeti: Wspólnota wyraziła na to zgodę w zamian za dostanie kasy. Z pewnością musiała o to zapytać mieszkańców, którzy w większości byli za. Bodajże do 9 grudnia ma trwać cała ta instalacja, a do 19 listopada Mak jest zamknięty, bo kręcą reklamę, więc pewnie największej natężenie tego mapowania się skończy. Dodatkowo czytając komentarze mieszkańców światła w późniejszych godzinach są stłumione i nie dają w kość jak to wszyscy zakładają. Fajna
  • Odpowiedz
@Mightyduda: Nie znam szczegółów, ale widzę, że Ty znasz je doskonale. Nie wiem jak działa SM Południe, ale jeśli nie pyta się mieszkańców o zdanie to lipa totalna, ale wiem, że kasa z dzierżawy terenu ma iść na fundusz remontowy, więc w sumie sytuacja win-win.
  • Odpowiedz
@Mightyduda: Osobiście nie dopuściłbym do takiej sytuacji by o takich rzeczach decydowała jedna osoba lub zarząd jak to bywa w spółdzielniach. Nie wiem jak to tam wyglądało jeśli chodzi o to przedsięwzięcie. Co nie zmienia faktu, że za darmo nie udostępnili infrastruktury potrzebnej McDonaldowi.
  • Odpowiedz