Wpis z mikrobloga

@cotozazycie: Ocenia jak duzym frajerem w ich oczach jestes i dadza ci taka cene ile mysla ze bedzie dalo sie wycisnac.
Nie moze byc tak zeby ludzie placili uczciwe ceny jak z kazdym innym produktem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ununoctium:

Tak sadzilem. Dlatego moja odpowiedzia powinno byc: sprzedajesz pan za xxx czy nie bo mam 100 innych na twoje miejsce.

Kurcze zielony jestem. Ogolnie procedura wyglada tak, ze zbieram oferty i orientuje sie jaką mam zdolnosc, targuje i wybieram akceptowalną oferte na ktora dostane kredyt, podpisuje umowe przedwstepna, zawieram umowe kredytową nastepnie umowe kupna mieszkania.

Czy wczesniej kredyt a potem wstepna umowa u dewelopera? Ogolnie brakuje mi szacunkowo tylko
  • Odpowiedz
Ocenia jak duzym frajerem w ich oczach jestes i dadza ci taka cene ile mysla ze bedzie dalo sie wycisnac.

@Ununoctium: tak było, na pewno ktoś po jednozdaniowym mailu, którego możesz wysłać nawet z fejkowego konta, oceni xD
  • Odpowiedz
@cotozazycie na tej stronie którą wymieniłeś znalazłem kiedyś mieszkanie jak były tam ceny, na miejscu w biurze okazało się że cena jest 2000 zł na metrze wyższa. Więc pewnie mieli trochę zdenerwowanych ludzi i zdjęli te ceny ze strony.
  • Odpowiedz
@JaTomasz: pewnie dział handlowy dewelopera się pomylił, to oni wysyłają aktualizacje cen do takich portali. Poza tym deweloperzy nie podają cen bo liczą na większe zainteresowanie klientów i negocjowanie indywidualnych warunków oraz te ceny często się wahają więc pewnie nie chce im się aktualizować.
  • Odpowiedz