Aktywne Wpisy

Lewusx +281
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram

źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +575
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.

źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
Biali mężczyźni w europie są zmęczonymi, anemicznymi wrakami o niskiej asertywności i dziadowskim samopoczuciu, wysokiej ugodowości, a wynika to z celowego podtruwania nas, żeby zbić testosteron do wartości pozwalających na kontrolę nas. Testosteron jest prekursorem neuroprzekaźników, który wycisza, uspokaja, jednocześnie daje pewność siebie i taką chłodną agresję, dobre sampoczucie.
Dlatego potrafiło dość do sytuacji, że czarnuch chodził po peronie w Reichu i sprzedawał tubę i kopa z półobrotu i kolanko pod żebra każdemu białemu facetowi tam stojącemu, a mimo znacznej przewagi liczebnej nikt się temu nie sprzeciwił.
7-8 lat temu jeszcze czułem energię, magię życia i wigor, a teraz czuję się jak flak i warzywo w kompletnej anhedonii mimo zdrowego trybu życia. To nie jest wina grania w gierki i otyłości, bo ćwiczę regularnie, mam ruch, dosyć dobrą dietę, jem dużo orzechów, nasion, itd. staram się wysypiać
Po prostu jesteśmy podtruwani, żeby pokornie z---------ć, nie odważać się rzucać wypowiedzeniami i godzić na niskie zarobki oraz roochanie nas w dupę na podatkach, ustawach, cenach mieszkań i w celu likwidacji gotówki.
No i chodzi też o to, że facet musi być zgnojony, żeby kobieta przygniatała mu obcasem łeb do ziemi i pomiatała nim jak kompletnym śmieciem. Ja się domagam odzyskania swojej magii życia, energii i radości.
Musimy coś z tym zrobić.
#redpill #blackpill #testosteron #teoriespiskowe #zdrowie #przegryw #depresja
Komentarz usunięty przez moderatora
Czynniki zmniejszające testosteron:
- jedzenie mocno przetworzonej żywności
- zaburzenia snu
- zanieczyszczenie
Chodzę na siłkę 2-3 razy w tygodniu, do tego czasem cardio wpadnie, jem dobrze, śpię w regularnych godzinach i staram się, żeby wychodziło minimum te 7 h, zazwyczaj się udaje. Nie palę, nie piję w ogóle alkoholu i piwa.
No, a i w tak w ciągu ostatnich 6 lat moje samopoczucie fizyczne i
Ftalany, BPA, pestycydy, BPS, PFAS itd. na to wpływają.
Łapcie materiał z naukowymi źródłami, żebyście nie p--------i o teoriach spiskowych.
https://www.hubermanlab.com/episode/dr-shanna-swan-how-to-safeguard-your-hormone-health-fertility
@MakiawelicznyAltruista: @
@apeee: przepraszam, w takim razie przestaję p-------ć o teoriach spiskowych, że zupki chińskie, parówki, czipsy i inne wysokoprzetworzone produkty są niezdrowe i źle wpływają na zdrowie