Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yakooo: jeśli ktoś jest "denerwującą p---ą" to nadal oznacza, że ma problemy z wyrażaniem emocji i impulsywnością, z błędnymi przekonaniami, najczęściej to wynika z jakichś traum z dzieciństwa czy już dorosłego życia, i nad tym się pracuje z psychologiem/psychoterapeutą xD nikt się taki po prostu nie rodzi. Także mem z d--y
  • Odpowiedz
  • 2
@lady_katarina: też każde swoje "s----------e" przypinasz pod konkretny defekt / zaburzenie - poniekąd się tym tłumacząc? xD

O tym właśnie mówimy, wiec jak widać, mem nie z d--y. Bo wielu zrozumiało sens :v
  • Odpowiedz
@Yakooo: no tak średnio, bo typiara z mema poszła do lekarza szukać rozwiązania, a nie siedzi i nic z tym nie robi :D chodziło mi o to, że nie trzeba mieć borderline, żeby mieć problemy ze swoją emocjonalnością i byciem wybuchowym. A ja akurat dziękuje ze pytasz, byłam na terapii ze swoimi problemami i potrafię sobie dużo lepiej radzić ze swoją impulsywnością, ale nigdy wcześniej się nie usprawiedliwiałam swoim np.
  • Odpowiedz
@Yakooo: ja ogólnie rozumiem o co Ci chodzi, ale ten mem nie przedstawia Julki, która swoim bliskim i ogólnie ludziom w otoczeniu się usprawiedliwia że "przecież ja mam bordeline i mam prawo wydrzeć na Ciebie mordę", tylko pokazuje jak poszła do lekarza szukać rozwiązania xD czyli jedyne słuszna droga tak naprawdę
  • Odpowiedz