Aktywne Wpisy

Mirki, jest afera. Właśnie zostałem zaatakowany przez swojego pracodawcę.
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Wykonuję pracę biurową, ale dzisiaj rano dowiedziałem się, że mam jechać w inną lokalizację, gdzie moja praca przypominałaby bardziej pracę magazyniera. Zadzwoniłem do szefa pytając co to ma być, a on na to, że "z kimś tak małym jak ja nie będzie rozmawiał" i że "albo to zaakceptuję, albo będę miał obitą mordę i nigdzie indziej nie dostanę już pracy". Pojechałem więc do
Dusk_Forest77 +203
Grosza daj mickowipl, sakiewką potrząśnij. Zawsze to jakiś dodatkowy piniądz do renty, nawet nie wiecie jak z renty ciężko wyżyć a co dopiero mieszkanie kupić. Na szczęście marzenia nic nie kosztują a rodzina się wciąż lituje. #mickpl #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #gielda #kredythipoteczny #heheszki

źródło: suby
Pobierz
Hej. Zakupiłem puszkę pianki montażowej do wypełnienia kawałka osnieznicy. Większość zostanie więc pomyślałem żeby nie zmarnować to mógłbym ocieplić drzwi blaszaka. Czy ocieplenie samych drzwi garażu blaszanego coś da? Jak mam go to tylko oszpecić to szkoda blachy. Ps tak wiem, że puszka na drzwi nie starczy