Wpis z mikrobloga

Tak nakłamałem na rozmowie o pracę że mnie przyjęli ale co dalej
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niecenny: jak będziesz łaził gdzieś korytarzami to koniecznie szybszym krokiem zeby inni widzieli, ze gdzies pilnie idziesz, wtedy nie będą cie zaczepiali i prosili o zrobienie czegoś ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@coiber: to była taka bardzo mała firemka, rozmowa bardziej polegała na tym co się u nich robi a nie co ja potrafię bo w zamyśle myśleli, że potrafię dużo xD Jak mi chłop dał laptopa do rozkręcenia i złożenia to był w szoku, że tak szybko. Nigdy wcześniej tego nie robiłem więc nie wiem czy to informatycy są tacy lewi czy ja taki utalentowany ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@niecenny: większość rzeczy człowiek uczy się w pracy, jeżeli nie jest to typowo umysłowa praca jak lekarz itd. Dlatego HRy są tak znienawidzone przez ludzi bo mimo iż wiesz, że się nadajesz i ogarniesz wsio to baba powie Ci, że nie masz jakiegoś papieru albo nie czujesz się kozą.
  • Odpowiedz
  • 3
@Adolf_hit_her: @SpecOdTableTenis @Moseva @cocojambo210 Hej, update jest taki, że są bardzo zadowoleni. Szef aż wziął urlop, bo teraz może odpocząć. W pracy nie robię zbyt dużo i mam mega luz. Okazało się jednak, że wystarczyło to, co już umiem, żeby się wpasować.

Nie dociera to do mnie dalej. Czuje sie jakby ktos ze mną grał dalej. To jednak faktycznie jak u dyzmy.
  • Odpowiedz