Aktywne Wpisy
Zlomiarz1 +99

Salido +239
Minął 9. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
43 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
43 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
43 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
43 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-33
Pobierz

Tym razem znalazłem spory skrawek drewna wiśniowego i wyskrobałem zająca.
Oczy i nos ze szklanych koralików.
Raz jeszcze powtórzę że kupno nożyka do drewna i była to najlepsza inwestycja w moim życiu, a takie "dziubanie" w patykach jest świetną formą terapii i osiągania stanu totalnego ZEN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
.
#rzezba #rzemioslo #handmade #chwalesie #sztuka #sztukaludowa
źródło: Bobby rabito
Pobierzźródło: Screenshot 2024-11-17 at 14.08.02
Pobierzźródło: Screenshot 2024-11-17 at 14.11.06
Pobierz@Drake87: Haha, pozdrów dziewczynę, ale na razie zajc jeszcze nie na handel - w sumie to główkuję co z tym robić - jak wogóle byś takie coś wycenił ?
Jak będę miał tych struganek więcej i ogarnę Etsy albo coś, to zawołam Ciebie pierwszego - nie chcę się
@Jakis_Leszek: Odpowiednie ćwiczenia oddechowe i yoga, pomagają opanować wewnętrzne pierwotne instynkty. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Elmaak: Zawsze przecież sam możesz zostać tą "osobą od remontu mieszkania" i robić użyteczną robotę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@wryty: Na skórze nasmarowanej pastą szlifierską - mam taki pas do ostrzenia ręcznego i kółko skórzane do wiertarki - na tym idzie szybko i sprawnie :)
Ps. Ja też od niedawna siedze w struganiu - strasznie szkoda że nie odkryłem tego wcześniej :)
źródło: Screenshot 2024-11-17 at 10.50.08
Pobierz