Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

NauczonyRoboty +138
#lata90 #madki #500plus
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jednak po raz pierwszy od 30 lat przestaliśmy się bogacić. Wzrost cen może sprawić, że część ludzi przyzwyczajona do pewnych świątecznych "standardów" musi pożyczać kasę by spiąć budżet domowy.
Wedle badań 2,5 miliona Polaków żyje w skrajnej biedzie, a 17 milionów poniżej minimum socjalnego(ma jedynie na najważniejsze potrzeby).
Kogoś takie głosy jak tej pani mogą denerwować, mnie natomiast nie
@DonTadeo: to jest takie pieprzenie, że szok, albo te badania robią w jakichś dupobsrypopachach bez prądu, wody i gazu w jakimś podlasiu czy podkarpaciu i ekstrapolują to na cały kraj.
Sam zacząłem pracę w 95 to wiem jak było ciężko. Teraz jest więcej możliwości i większy standard życia nawet na minimalnej. Więcej państwo (czyli my) dajemy na takich ludzi jak tak przykładowa pani.
Strasznie mnie to denerwuje takie płacze bo ciężko teraz jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@gRUBYtUczeNko: ja mam ten problem za każdym razem gdy chce coś oddać charytatywnie. Połowa żebractwa to zbiera na ludzi co na to nie zasługują. A ja jeszcze żyje na Zachodzie to już w ogóle jak słyszę o głodnych dzieciach w kraju gdzie większość jest gruba to nie rozumiem o czym oni p------a