Aktywne Wpisy
ATAT-2 +203
jonasz68 +75
Czy tylko ja mam wrażenie, że od 2020 rozpoczął się powolny zjazd ekonomiczny tego kraju?
Od wejścia polski do Uni ludzie pozytywnie patrzyli w przyszłość, czuli, że standard ich życia będzie się poprawiał i faktycznie tak było lata 2018/2019 to były w mojej opinii najlepsze lata.
Tymczasem od pandemi mamy coraz więcej problemów i nie zanosi się na poprawę.
- inflacja
Od wejścia polski do Uni ludzie pozytywnie patrzyli w przyszłość, czuli, że standard ich życia będzie się poprawiał i faktycznie tak było lata 2018/2019 to były w mojej opinii najlepsze lata.
Tymczasem od pandemi mamy coraz więcej problemów i nie zanosi się na poprawę.
- inflacja
Mirki i Mirabelki, stoję przed zakupem lodówki z zamrażalnikiem na dole. Mam dwa upatrzone modele LG na oku: nowy model GBV7280AEV i stary model GBB92MCB2P.
Porównałem ich parametry i nie będę Was tutaj przynudzał, ale mam pytanie, bo te dwa modele różnią się zastosowaną sprężarką.
Pierwszy, nowszy model ma kompresor Smart Inverter i gwarancję tylko 10 lat, druga ta starsza ma inwerterową sprężarkę liniową i 20 lat gwarancji.
Czy ktoś posiada z Was ten nowy model lub zna się i mógłby podpowiedzieć, co jest lepsze, bo niestety nie znam się na tym i nie chciałbym dokonać złego wyboru :(