Wpis z mikrobloga

@eleganckichlopak: +1
Patrząc na archetyp prowadzącego program w różnych krajowych wersjach, to uszczypliwa prowadząca musiała być elementem z oryginalnego skryptu programu. Prawie wszędzie jest taka niesympatyczna kobita w średnim wieku xd
W ostatnich latach teleturniej wrócił w wielu państwach, ostatnio we Francji i Hiszpanii (jako "El rival mas debil" xD), przedtem w USA i oryginalnej wersji UK (gdzie nowy prowadzący to już nie zgryźliwa Anne Robinson, tylko jakiś wyluzowany ziomek,
Bob_Rooney - @eleganckichlopak: +1 
Patrząc na archetyp prowadzącego program w różnyc...
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak: Kiedyś oglądałem parę starych odcinków po latach i jedna rzecz mi się mega w tym teleturnieju nie podobała - jak ktoś był dobry to pozostała dwójka zawsze mogła "pozbyć się" najmocniejszego rywala przed finałem, trochę to bolało. Ogólnie to chyba jedyny taki przypadek teleturnieju, że początkowe rundy są ciekawsze od ostatnich.
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak: Ludzie też pamiętają to głównie przez pryzmat docinek, a to był naprawdę fajny teleturniej wiedzowy.

@RobieZdrowaZupke Ja to bym widział tak, że Najsilniejsze ogniwo czyli najlepiej odpowiadający gracz powinen mieć immunitet i nie powinno być możliwości usunięcia go, a w finale by się zobaczyło, kto jest kozak.
  • Odpowiedz