Wpis z mikrobloga

@EmDeCe: mentzen na tym wiecu zachował się jak burak i wieśniak wyszydzając petru, na dodatek nawiązanie do chłopaków nie płaczą było tak krindżowe i żałosne że straciłem dosłownie cały szacunek do memcena chociaż po debacie w rmf fm w której memcen został zmiażdżony przez rysia nie miałem tego szacunku do niego za wiele.
  • Odpowiedz
@EmDeCe z tego co pamiętam pan Petru kazał se powiedzieć kiedy obietnice mentzena zostaną prowadzone, dokładną datę i to było to zaoranie. Twierdził że to niemożliwe.

Możliwe są obietnice Petru o kwotach wolnych i dobrowolnego zusu
  • Odpowiedz
  • 0
@EmDeCe super namówiłeś mnie żeby zagłosować na ciaśkowskiego albo sikorskiego musisz więcej wpisów dodawać to więcej osób namówisz, naprawde, rózne som osoby mówię ci sprobój
  • Odpowiedz
@goodlife1 mnie do dziś żenada łapie gdy pomysle o tym, wpierw zrobienie z siebie durnia na wiecu w Poznaniu a chwile pozniej 7% i te miny w sztabie () pomimo zaspamowania polskojezycznego internetu wynik gorszy od lewarów i postmomuchów, obecnie znow beda sie kreowac na " prawicowa trzecia sile" wiadomo Trump wygral i gdy w US&a beda wywalac agent orange to oni znow sie
  • Odpowiedz