Wpis z mikrobloga

@Multipurpose_Labels: Z imieniem jest problem. Ja i żona chcemy żeby został Pierunem żebym mógł do niego wołać "Ty Pierunie co żeś narobił". Latorośle naoglądały się kociego domku Gabi i chcą jakiegoś Pandusia. Moja rodzina bardzo nie lubi zwierząt w domu. Ja całe życie wychowany w takim duchu też nigdy nie chciałem. Zaś u żony w domu koty były zawsze. I teraz kiedy okazało się, że dzieci chcą dałem się namówić
  • Odpowiedz
@shox: był plan wziąć kocie rodzeństwo ale trochę się tego narazie boję :D ale myślę, że z czasem jak się ogarniemy z jednym pojawi się drugi :D a co do karmy narazie z tego co widzę co zamawiała moja Mirabelka bedzie jadł lepiej niż my xD
  • Odpowiedz
@piotrek_18_89 z dwoma kotkami jest lepiej i to od małego. Czym później tym trudniej dokocić. Małe będą się ze sobą bawić, uczy się jak mocno można ugryźć żeby nie bolało ( ͡º ͜ʖ͡º) więcej czasu poświęcać sobie. Za tym idzie też mniejsze ryzyko lęku separacynego jak wszyscy będziecie wychodzić z domu a mały kotek zostanie sam. Dla niego kilka godzin to jak dla ludzkiego dziecka cały
  • Odpowiedz
@piotrek_18_89: koty takie są, ja sam swojego przywlekłem przez przypadek ponad rok temu i siedzi już u mnie ten czas xD s-------n mały, jedynie co to antykoncepcje trzeba jejdawać bo j---ć jej sie chce jak nigdy bez tego chyba wykastrować musze xD
  • Odpowiedz