Aktywne Wpisy
Apocaliptorr +2
Ciekawi mnie stosunek polskich mężczyzn do pewnego pomysłu, więc ciekawość przyciągnęła mnie tutaj. Co sądzicie panowie o wyjeździe np. do Wietnamu albo Filipin w poszukiwaniu partnerki? Podobno jest tam łatwiej ogarnąć sobie dziewczynę.
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze
#relacje #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #redpill #blackpill #bluepill #podrywajzwykopem #podroze
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#przegryw #rozowepaski #psychologia #psychiatria #zwiazki
wśród naczelnych normalne jest że nie wszystkie osobniki się rozmnażają, tylko w zależności od gatunku kilkanaście, czy kilkadziesiąt procent nie znajduje partnerki
w stadzie goryli tylko chady mają monopol na rozmnażanie, dlaczego miałoby być inaczej w stadzie ludzi? bo tak chciałby przegryw?
@nypel012: czemu nie?
@heniek_8: Gospodarka ma p@zdzie twoje goryle i chadów tylko ilość dzieci których nie ma w ponad 40% społeczeństwa, nie tykaj się tematów która wykraczają poza Twoje możliwości
@navaare: a biologia ma w p@zdzie gospodarkę, jesteś w tych 40% i żadnej loszki nie wyrwiesz zaklęciami o gospodarce
@heniek_8: no chyba ty pało masz z tym problem skoro rzygasz innym nim haha bo to nie jest już moja sprawa poza tym politycy i mają w p@dzie Twoją biologię i twoje niewydolne polki i sprowadzą do gospodarki kogo im albo kołchozom bedzie pasowało