Wpis z mikrobloga

Jak do tego doszło nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nigdy nie chciałem więcej niż 18 i to tylko po to żeby mieć w końcu prawo jazdy

Z drugiej strony jakby mi ktoś te 17 lat temu powiedział jak będzie wyglądać moje życie to bym nie uwierzył. W wieku 18 lat nie planowałem żadnego wyjazdu za granicę… tym bardziej, że będę mieszkał 9 lat na Tajwanie i jeździł stamtąd na długie delegację do Stanów, gdzie teraz jestem i właśnie skończyłem pić polską wódkę z Amerykanami, bo chciałem im pokazać jak Polak świętuje urodziny ( ͡º ͜ʖ͡º)

#urodziny #smieciarkajuzjedzie
fuji - Jak do tego doszło nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nigdy nie chciałem więcej niż 18 i to ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fuji wszystkiego dobrego ;) swoją drogą sam się zacząłem przez twój wpis zastanawiać jak wyobrażałem siebie w przyszłość mając 18lat. Nic oprócz pracy się nie pokryło ( ͡º ͜ʖ͡º) ale życie zmienne jest, pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz
  • 0
I jak tam Amerykanie po polskiej wódce? Nie zarzygali wszystkiego wkoło? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JackDaniels Gorzej, wypili wszystko aż mi brakło bo kupiłem tylko symboliczne 0.7 Belvedere myśląc, że nikt nie będzie chciał wódki pić i wypijemy symbolicznie po kielichu, a tu wychlali całą wódkę i wszystkie piwa jakie miałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zwłaszcza, że zaczęliśmy w barze to myślałem, że
  • Odpowiedz
  • 4
jesteś za niepodległością Tajwanu?

@In_thrust_we_trust Nie, Tajwan jest już de facto niepodległy ( ͡º ͜ʖ͡º) To, że p00hałke sobie tam sapie na kontynencie i myśli inaczej to nic nie zmienia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@fuji: Dokładnie, Tajwan jest już niepodległy. A czy państwo się nazywa oficjalnie Republika Chińska czy Republika Tajwańska to już mniej ważne ( ͡º ͜ʖ͡º)
祝你生日快樂!
  • Odpowiedz
  • 4
szkoda że 99% państwa świata go nie uznaje za niepodległy :/

@In_thrust_we_trust Oficjalnie nie, ale większość świata prowadzi interesy i politykę z Tajwanem tak jakby był niepodległy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz