Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka
https://wykop.pl/wpis/79418037/w-nowym-gniocie-towarzysz-sobaka-mowi-ze-poszedl-n
Widzę, że znowu muszę dementować plotki na mój temat skoro wywołujecie mnie do Tablicy.
A informowałem odpowiednio wcześniej jak moja przygoda z byciem beneficiarzam wyglądała.
Dlatego przypominam
Tak. Wywalili mnie dyscyplinarnie za próbę przedłużenia sobie wolnego o 4 dodatkowe dni. Dostałem wolne na 24 dni byłem na Filipinach 28.
https://wykop.pl/wpis/79418037/w-nowym-gniocie-towarzysz-sobaka-mowi-ze-poszedl-n
Widzę, że znowu muszę dementować plotki na mój temat skoro wywołujecie mnie do Tablicy.
A informowałem odpowiednio wcześniej jak moja przygoda z byciem beneficiarzam wyglądała.
Dlatego przypominam
Tak. Wywalili mnie dyscyplinarnie za próbę przedłużenia sobie wolnego o 4 dodatkowe dni. Dostałem wolne na 24 dni byłem na Filipinach 28.
ibleedforyou +15
Ogarnęłam wykopkowi pracę, bądźcie dumni ze mnie :P
Dzień dobry - 16 listopada 2024, jest to 321 dzień roku.
Imieniny Ariela, Audomara, Aureliusza, Denisa, Dionizego, Edmunda, Gertrudy, Małgorzaty, Marii, Niedamira, Otmara, Patroklesa, Pawła, Piotra - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Międzynarodowy Dzień Tolerancji (ONZ) - i po świętach.
Cytat na dziś: Kiedyś, gdy uznałem, że jestem człowiekiem najnormalniejszym pod słońcem, ogarnął mnie strach i całą zimę spędziłem na czytaniu tomisk z zakresu psychiatrii.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @resowy2: @KKK1987: @reyley: @Marinero1: @kamilnowa: @wrednyroman: @Festiwal_Panczy: @K00tek: @morgul2:
Spokojnego dnia Totowcy( ͡º ͜ʖ͡º)
Jakie plany na dzisiaj macie? Chwalcie się xd
sobota a ruch jak w niedzielę xD
A co dobrego zamówiłeś? ( ͡° ᴥ ͡°)