Wpis z mikrobloga

Ej bo w ogóle minęło 4 lata od premiery PS5. Ja właśnie musiałem w swojej konsoli wymienic ciekły metal co opisywałem kilka dni temu. 4 lata to już dość dużo w życiu konsoli, chociaż z drugiej strony miałem PS2 gdzie nic nie naprawiałem i nie czyściłem 13 lat a działała jak marzenie. Jak to jest u Was? Bo słyszałem w serwisie, że dużo PS5 dostają, ale też tam jest dość dużo do konserwacji/naprawy. #ps5 #gry

Czy musiałeś oddać swoją konsolę do serwisu/naprawy?

• Tak 8.1% (8)
  • Nie 91.9% (91)

Oddanych głosów: 99

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koniecswiatajestbliski: Mam piątkę praktycznie od premiery, cały czas stoi pionowo i (odpukać) nic się z nią niedobrego nie dzieje. Od czasu do czasu przedmucham tylko sprężonym powietrzem, a jak nie mam pod ręką to po prostu przedmucham. Z padem o dziwo też wszystko jeszcze okej.
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: w sumie nie spodziewałem się, że tak mało ludzi miało problemy ze swoją konsolą. Trafiłem ma jakiś wadliwy egzemplarz? Gram dość dużo, ale z tego co widzę tu po wpisach nie tyle co inni ludzie, może średnio w tygodniu z 10-15h. Konsola trzymana w dobrych warunkach, bez żadnych urazów mechanicznych czy zalań. Hmm dziwne.
  • Odpowiedz