Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +281
Grupki na FB "lekarz szuka pracy" powinny być znacznie mocniej i częściej pokazywane społeczeństwu.
Ludzie kompletnie nie są świadomi tego jak absurdalne pieniądze zarabiają lekarze i jak trzeba się ich prosić, żeby w ogóle zechcieli pracować. Pierwszy lepszy post lekarza zaraz po studiach, bez specjalizacji, w jakiejkolwiek części Polski o tym, że szuka pracy i w odpowiedzi dostaje 30 komentarzy z prośbą o kontakt XD Stawka 160zł/h to oczywiście psucie rynku! Tak, 160zł/h
Ludzie kompletnie nie są świadomi tego jak absurdalne pieniądze zarabiają lekarze i jak trzeba się ich prosić, żeby w ogóle zechcieli pracować. Pierwszy lepszy post lekarza zaraz po studiach, bez specjalizacji, w jakiejkolwiek części Polski o tym, że szuka pracy i w odpowiedzi dostaje 30 komentarzy z prośbą o kontakt XD Stawka 160zł/h to oczywiście psucie rynku! Tak, 160zł/h

źródło: klodzkopoz
Pobierz
HammerH +279
#nieruchomosci
Skoro podatek katastralny nic nie zmieni, bo wlasciciele przerzuca go na najemców to czemu akurat wlasciciele tak bardzo go nie chca? Przeciez skoro to nic nie zmieni, to tym bardziej go wprowadzmy :)
Edit: chodzi o katastralny od 3ciego mieszkania
Skoro podatek katastralny nic nie zmieni, bo wlasciciele przerzuca go na najemców to czemu akurat wlasciciele tak bardzo go nie chca? Przeciez skoro to nic nie zmieni, to tym bardziej go wprowadzmy :)
Edit: chodzi o katastralny od 3ciego mieszkania
Mam zamiar sobie taką sprawić - moje biurko elektryczne podnosi się do 125 cm, natomiast taką wysokością przy której lubię pracować to 108-110 cm. Czy możecie polecić jakąś kompatkowa bieżnie, która zmieściłaby się pod biurko, była możliwość ustawiania skosu + lekkiego biegania?
Chciałbym używać do pracy głównie - marsz, natomiast może czasami bym też pobiegał. (Fajnie gdyby chociaż te 13 km/h było)
Myślałem o Zipro Jogger, ale ta nie zmieściłaby mi się pod biurko (wysokość rączek musiałaby być maksymalnie 100-105 cm)
#bieznia #sport #praca #pracbaza #it #zdrowie #silownia
źródło: image
PobierzDodatkowo przykładowy marsz / spacer jest zdrowszy niż bieganie (nie ma wystrzału kortyzolu), a żeby osiągnąć efekty jak przy bieganiu trzeba na tym spędzić więcej czasu. Po co marnować czas na godzinne spacery po pracy, w dni wolne jak można
Nie rozumiesz mojego obecnego podejścia do życia, nie jestem nerdem nie wychodzącym z domu. Jestem osobą ponad przeciętnie aktywna fizycznie, natomiast obecnie jestem lekko p----------y i dużo czasu przeznaczam na zarobek, pracę itd. Prowadząc firmę + pracując na etat wykorzystuje ten czas na projekty które realizuje. Niekiedy po prostu nie mam jak wyjść z domu, a będąc w
Za miesiąc-dwa daj znać jak wrażenia. Sam rozglądam się za czymś w tym stylu.