Wpis z mikrobloga

Hejka Mirki, robił może ktoś z Was research dotyczący bieżni domowych?

Mam zamiar sobie taką sprawić - moje biurko elektryczne podnosi się do 125 cm, natomiast taką wysokością przy której lubię pracować to 108-110 cm. Czy możecie polecić jakąś kompatkowa bieżnie, która zmieściłaby się pod biurko, była możliwość ustawiania skosu + lekkiego biegania?

Chciałbym używać do pracy głównie - marsz, natomiast może czasami bym też pobiegał. (Fajnie gdyby chociaż te 13 km/h było)
Myślałem o Zipro Jogger, ale ta nie zmieściłaby mi się pod biurko (wysokość rączek musiałaby być maksymalnie 100-105 cm)

#bieznia #sport #praca #pracbaza #it #zdrowie #silownia
Yakooo - Hejka Mirki, robił może ktoś z Was research dotyczący bieżni domowych?

Mam ...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Pasterz30: dla osób które mają czas jak najbardziej. Robię to gdy mogę, natomiast obecnie pracuje niekiedy 330h w trakcie miesiąca przed komputerem. Myślę że bieżnia dla mnie to idealny zakup.

Dodatkowo przykładowy marsz / spacer jest zdrowszy niż bieganie (nie ma wystrzału kortyzolu), a żeby osiągnąć efekty jak przy bieganiu trzeba na tym spędzić więcej czasu. Po co marnować czas na godzinne spacery po pracy, w dni wolne jak można
  • Odpowiedz
@Yakooo: wyglada jak urządzenie które się poużywa tydzień a potem zbiera kurz, jak nie masz 30min aby pobiegać to lepiej się zastanowić jak znaleźć na nie czas.
  • Odpowiedz
  • 2
@Ritowel11 trochę g---o komentarz, bo wydaje mi się że źle interpretujesz moją osobę.

Nie rozumiesz mojego obecnego podejścia do życia, nie jestem nerdem nie wychodzącym z domu. Jestem osobą ponad przeciętnie aktywna fizycznie, natomiast obecnie jestem lekko p----------y i dużo czasu przeznaczam na zarobek, pracę itd. Prowadząc firmę + pracując na etat wykorzystuje ten czas na projekty które realizuje. Niekiedy po prostu nie mam jak wyjść z domu, a będąc w
  • Odpowiedz
@Yakooo: Sam szukam czegos i na twoim miejscu bym rozwazyl zwrocic uwage na szerokosc pasa, bo ludzie pisza, ze jak masz waski i cos robisz albo ogladasz to ciezko isc ciagle tak prosto, ale moze kwestia wprawy
  • Odpowiedz