Aktywne Wpisy
dawid199033 +18
Panowie czy to zakwasy...? Nie mogę sgiąć obu rąk ..każdy ruch dłonią to masakra jaki ból ...troche ciezarków podnosiłem i myśle czy to zakwasy czy może coś wiecej#siłownia

źródło: temp_file8192648189537169349
Pobierz
michal-panicz +40
No to zaczynamy przygodę. Film mnie do tego skłonił. Jak wasze wrażenia, polecacie?
#diuna #ksiazki #scifi #fantastyka
#diuna #ksiazki #scifi #fantastyka

źródło: temp_file7774810886482971333
Pobierz
W maju 2021 wzialem na podklad pregabe, baklo potem k---a 2 mocarne piguły 3-fluoroetamfetaminy(3-fea), o-------m na tym najlepszy trening w życiu, mega euforia i speed, potem po treningu d-------m metafedron 3mmc w bombce 150mg + 200mg mdma w chusteczce, w------o mi eufo poza skale, miałem lekkie drgawki i serce wyskakiwało z klaty, potem wciągnąłem klefedron i benzofuran w bombce 5-MAPB, najsilniejszy euforyk i za jakieś 20 minut dostałem mega drgawek, zacząłem sie tak mocno pocić, że k---a pot sie ze mnie lał ciurkiem, zrobiłem sie cały czerwony, mdlałem, szary obraz przed oczami, strasznie mi gorąco się zrobiło, zmierzyłem temperature ciała termometrem i wyszło k---a 42.7 stopni xDD Mózg sie gotował i myślałem że już po mnie, że kitne k---a, bo traciłem przytomność na kilkanaście sekund, ale na szczęście miałem benzo - klonazepam i w----------m 10 tabletek 2mg, czyli 20mg klona, polozylem sie do łożka, mdlałem już na jakieś kilkadziesiąt sekund i sie wybudzałem. Minęło jakieś 20 minut w takim stanie i klony zaczęły działać, uspokoiłem sie, drgawki ustąpiły i po jakiejś godzinie już było okej.
Benzo chyba uratowało mi życie. Jak myślicie?
Czyli taki mix: pregabalina, baklofen, 3-fea, 3mmc, mdma, 4-cmc, 5-MAPB
"Temperatura ciała 42-43 stopnie powoduje nieodwracalne zmiany w mózgu mogące skończyć się śmiercią. Oznacza to, że w pewnym momencie wysoka temperatura przestaje pełnić swoją wersję obronną, a zaczyna być poważnym zagrożeniem dla naszego życia."
#narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #przegryw #benzodiazepiny #d-------e #mdma
źródło: dupa
Pobierzźródło: friends
Pobierz